Μαίνεται ο πόλεμος του υποκόσμου – Νέα μαφιόζικη εκτέλεση στη Βούλα

Μαίνεται ο πόλεμος του υποκόσμου – Νέα μαφιόζικη εκτέλεση στη Βούλα

Μαίνεται ο πόλεμος του υποκόσμου καθώς άγνωστοι εκτέλεσαν έναν άντρα μέσα στο αυτοκίνητό του στο Πανόραμα της Βούλας.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν 46χρονο Ελληνοαυστραλό επιχειρηματία που είχε μετοχές σε εταιρεία security στα νότια προάστια.

Ο Ελληνοαυστραλός επιχειρηματίας ήταν και σύζυγος γνωστού μοντέλου, που μάλιστα αυτό τον καιρό έχει και τηλεοπτική παρουσία.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στη Μύκονο, πριν δύο χρόνια, και έχει αποκτήσει δύο παιδιά. Μάλιστα, σε δηλώσεις της η εντυπωσιακή καλλονή είχε υποστηρίξει πως θα ήθελε τρίτο παιδί, αφού πρώτα μεγαλώσουν τα δύο που έχει.

Το μοντέλο με αρκετούς τίτλος ομορφιάς έχει διαγράψει λαμπρή καριέρα, δουλεύοντας σε Ελλάδα, Ιταλία, Ελβετία, Ισραήλ και Γερμανία.

Ο 46χρονος δέχθηκε τουλάχιστον τέσσερις σφαίρες πιθανότατα από εννιάρι πιστόλι.

Tο θύμα μόλις βγήκε από το σπίτι του στην οδό Τροίας στο Πανόραμα Βούλας, περίπου στις 20:30 και μπήκε στο αυτοκίνητό του. Τότε, δέχθηκε τουλάχιστον 4 σφαίρες από πυροβόλο όπλο, στο στήθος και την πλάτη, που τον τραυμάτισαν θανάσιμα.

Λίγο πριν από τις δέκα το βράδυ στο σημείο έφτασε ο πατέρας του θύματος: «Πείτε μου ότι ο γιος μου είναι καλά…» έλεγε γεμάτος αγωνία έχοντας μια τελευταία ελπίδα ότι ο γιος του βρισκόταν ακόμη στη ζωή.

Το θύμα είχε κατηγορηθεί για υποθέσεις ναρκωτικών τόσο στην Αυστραλία όσο και στην Ελλάδα.

Ο άνδρας προσπάθησε να βγει από το αυτοκίνητο του αλλά οι δράστες φρόντισαν να… τον αποτελειώσουν.

Αμέσως κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικοί, που ξεκίνησαν έρευνες επί τόπου για στοιχεία, καθώς και στην γύρω περιοχή για τον εντοπισμό του δράστη.

Η ΕΛΑΣ εξετάζει το κατά πόσον το αποψινό χτύπημα συνδέεται με τη «μαφιόζικη» επίθεση στην Ακτή Κονδύλη στον Πειραιά κατά «νονού» της νύχτας.

Υπενθυμίζεται ότι ο 37χρονος Ε.Ζ, θύμα της χθεσινής επίθεσης, που μεταφέρθηκε εν ζωή στο νοσοκομείο «Τζάννειο» με τραύματα από συνολικά τρεις σφαίρες σε διάφορα σημεία του σώματός του, έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Το θύμα βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του την ώρα της επίθεσης, ενώ οι δράστες ήταν τουλάχιστον δύο και πλησίασαν το θύμα έξω από τα γραφεία ναυτιλιακής εταιρείας. Άνοιξαν πυρ μέσα από το βανάκι χωρίς να κατέβουν από το αυτοκίνητο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.