ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Η φρικτή στιγμή που ένας 15χρονος οδηγός πέφτει πάνω σε πεζούς αφού προηγουμένως έχει πυροβοληθεί στο κεφάλι! (φώτο)

Η φρικτή στιγμή που ένας 15χρονος οδηγός πέφτει πάνω σε πεζούς αφού προηγουμένως έχει πυροβοληθεί στο κεφάλι! (φώτο)

Τη φρικτή στιγμή που ένας 15χρονος οδηγός πέφτει πάνω σε πεζούς αφού προηγούμενως έχει πυροβοληθεί στο κεφάλι από τον ξάδερφό του που βρισκόταν στο πίσω κάθισμα του οχήματος κατέγραψε κάμερα ασφαλείας στο Μεξικό.

Ο 15χρονος έχασε τις αισθήσεις του μετά τον πυροβολισμό, όπως ήταν φυσικό, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να βρεθεί εκτός ελέγχου.

«Το αυτοκίνητο έπεσε πάνω μας και ορισμένοι παγιδεύτηκαν από κάτω του. Ένα από τα θύματα ήταν, μάλιστα, έγκυος» περιέγραψε τι συνέβη ένας εκ των πεζών που παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο με οδηγό τον 15χρονο.

Όπως μεταδίδουν τοπικά μέσα ενημέρωσης οι περισσότεροι από όσους παρασύρθηκαν χρειάστηκε να μεταφερθούν σε νοσοκομείο προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Η αστυνομία ερευνά τώρα τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο 15χρονος πυροβολήθηκε από τον ξάδερφό του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κατά πληροφορίες, μάλιστα, στο αυτοκίνητο ήταν παρόντες και ενήλικες. Στο Μεξικό είναι νόμιμο να οδηγούν αυτοκίνητο 15χρονοι αρκεί στο όχημα να συνοδεύονται από ενηλίκους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.