Κιλκίς: Σε χωματερή έκρυβαν δέματα με 50 κιλά ινδική κάνναβη

Κιλκίς: Σε χωματερή έκρυβαν δέματα με 50 κιλά ινδική κάνναβη

Από το Κιλκίς ακολουθούσαν διακριτικά βήμα προς βήμα δυο υπόπτους για διακίνηση ναρκωτικών οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Παιονίας και έφτασαν μέχρι μια περιοχή της Θεσσαλονίκης για να τους συλλάβουν επ’ αυτοφώρω στην «καβάντζα» όπου είχαν κρυμμένη μεγάλη ποσότητα χασίς, μέσα σε μια χωματερή

Οι δύο 41χρονοι Έλληνες δεν είχαν αντιληφθεί ότι βρίσκονταν υπό παρακολούθηση κι έτσι οδήγησαν άθελά τους τους αστυνομικούς στον χώρο εναπόθεσης απορριμμάτων και μπάζων, το απόγευμα της Δευτέρας. Την στιγμή που άρχισαν να φορτώσουν στο όχημά τους πέντε μεγάλα δέματα που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβης συνολικού βάρους 49 κιλών και 300 γραμμαρίων, ακινητοποιήθηκαν και βρέθηκαν με χειροπέδες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ακολούθησαν έρευνες στα σπίτια των δραστών σε περιοχές της Θεσσαλονίκης και της Πιερίας, όπου βρέθηκαν άλλα 20,16 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, τρία ναρκωτικά χάπια και δυο σπαστήρες, ενώ κατασχέθηκαν 1.560 ευρώ και το όχημα που χρησιμοποίησαν. Οι 41χρονοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, ο οποίος τους άσκησε δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.