Εικόνες από το ριφιφί σε αθλητικά είδη στην Αθήνα – Έσκαψαν τούνελ, έσπασαν τοίχους (φώτο)

Εικόνες από το ριφιφί σε αθλητικά είδη στην Αθήνα – Έσκαψαν τούνελ, έσπασαν τοίχους (φώτο)

Ριφιφί στην καρδιά της Αθήνας έγινε τη νύχτα με τους δράστες να σκάβουν τρύπες για να φτάσουν στη λεία τους.

Οι δράστες με τη μέθοδο του ριφιφί τις βραδινές ώρες διέρρηξαν κατάστημα αθλητικών ειδών στην οδό Θεμιστοκλέους στην Πλατεία Κάνιγγος αφού πρώτα διέρρηξαν άλλο κατάστημα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δράστες διέρρηξαν αρχικά ένα κατάστημα στην οδό Κατακουζηνού. Στη συνέχεια, άνοιξαν τρύπα στον τοίχο και κατάφεραν να μπουν στο κατάστημα με τα αθλητικά. Αφού πήραν διάφορα αθλητικά είδη εξαφανίστηκαν, χωρίς να τους αντιληφθεί κάποιος.

Όπως καταγγέλλει ο ιδιοκτήτης του καταστήματος στον ΣΚΑΪ οι διαρρήκτες μετέφεραν τα κλοπιμαία με φορτηγό. Η λεία τους αγγίζει τα 130.000 ευρώ σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο ιδιοκτήτης.

Η αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

Φωτογραφίες: Intimenews/Γιάννης Λιάκος

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.