ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Έκτροπα στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου: Μαχαίρωσαν φύλακα και προκάλεσαν εκτεταμένες ζημιές

Έκτροπα στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου: Μαχαίρωσαν φύλακα και προκάλεσαν εκτεταμένες ζημιές

Απίστευτα έκτροπα συνέβησαν στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου, ομάδα ατόμων προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές και μαχαίρωσαν έναν φύλακα που προσπάθησε να τους σταματήσει.

Ολα συνέβησαν ενώ ήταν σε εξέλιξη πάρτι, στο Τμήμα Γεωολογίας και Γεωπεριβάλλοντος. Κάποιοι πυρπόλησαν κάδους απορριμμάτων και έκαναν θρύψαλα τζάμια. Στο σημείο πήγαν δύο φύλακες που προσπάθησαν να τους σταματήσουν, αλλά οι δράστες μαχαίρωσαν στην κοιλιά και τον πόδι φύλακα.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο 401, ενώ η αστυνομία προχώρησε στην προσαγωγή 13 ατόμων, από τους οποίους δεν αναγνώρισε κανέναν ο φύλακας. Επίσης, έγιναν δύο συλλήψεις για ναρκωτικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τη θλίψη και τον αποτροπιασμό του για τα γεγονότα εξέφρασε ο καθηγητής Ευθύμης Λέκκας, πρόεδρος του Τμήματος Γεωολογίας και Γεωπεριβάλλοντος. «Αποτελεί ένα ακόμα κρίκο στην αλυσίδα των προσβολών της έννοιας του ακαδημαϊκού ασύλου που καταστρατηγεί τις ακαδημαϊκές ελευθερίες. Θα προασπίσουμε με κάθε μέσο την ασφάλεια των φοιτητών, των στελεχών και των καθηγητών, την εκπαιδευτική διαδικασία και την διεξαγωγή της έρευνας σύμφωνα με το ήθος, τις παραδόσεις και την ιστορία του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών», επισημαίνει ακόμη σε δήλωσή του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.