ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Έκρηξη στην εκκλησία του Αγίου Διονυσίου στο Κολωνάκι: Δύο τραυματίες

Έκρηξη στην εκκλησία του Αγίου Διονυσίου στο Κολωνάκι: Δύο τραυματίες

Έκρηξη σημειώθηκε λίγο πριν τις 7 το πρωί της Πέμπτης στην εκκλησία του Αγίου Διονυσίου στο Κολωνάκι.

Υπάρχει τραυματίας αστυνομικός ο οποίος μεταφέρθηκε ήδη στο 401 ενώ τραυματίστηκε και ο νεωκόρος της εκκλησίας. Αυτόπτης μάρτυρας είπε πως ο αστυνομικός έχει τραυματιστεί ελαφρά.

Το συμβάν έλαβε χώρα στη συμβολή των οδών Σκουφά και Λυκαβηττού. Κλειστοί οι δρόμοι γύρω από την εκκλησία του Αγίου Διονυσίου​

Η έκρηξη σημειώθηκε σε κουτί έξω από την εκκλησία του Αγίου Διονυσίου στη Σκουφά

Το κουτί εντόπισε ο νεωκόρος της εκκλησίας και ειδοποίησε τον αστυνομικό του τμήματος Εξαρχείων. Ο αστυνομικός έφτασε στο σημείο και άρχισε να περιεργάζεται το μεταλλικό κουτί που φέρεται να είχε μέσα έναν ωρολογιακό μηχανισμό.

Τότε προκλήθηκε η έκρηξη που τον τραυμάτισε ελαφρά στα χέρια και το πρόσωπο και ελαφρά τραυματίστηκε και ο νεωκόρος.

Αυτό που προβληματίζει ιδιαιτέρως την αστυνομία είναι ότι δεν υπήρξε προειδοποιητικό τηλεφώνημα, αν και η περιοχή είναι πολυσύχναστη!​

Ο πρόεδρος των Ειδικών Φρουρών Στράτος Μαυροειδάκος είπε πως ο αστυνομικός έχει τραυματιστεί στα χέρια και το πρόσωπο.

Είτε περνούσε τυχαία, είτε είχε ειδοποιηθεί το κέντρο επιχειρήσεων και κατά την προσέγγισή του στο σημείο σημειώθηκε η έκρηξη.

Παράλληλα επεσήμανε πως ο νεωκόρος του Αγίου Διονυσίου ενδεχομένως να μετακίνησε το μεταλλικό κουτί από την αρχική του θέση και όταν στο σημείο έφτασε ο αστυνομικός για να το ελέγξει, σημειώθηκε η έκρηξη.

Μάλιστα ο ίδιος τόνισε την σοβαρότητα του περιστατικού καθώς πρόκειται για έκρηξη βόμβας στην καρδιά του Κολωνακίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.