Απήχθη γνωστός επιχειρηματίας στον Πειραιά – Ποιος είναι (upd)

Απήχθη γνωστός επιχειρηματίας στον Πειραιά – Ποιος είναι (upd)

Θύμα απαγωγής έπεσε σήμερα το πρωί της Πέμπτης στον Πειραιά επιχειρηματίας, ο οποίος δραστηριοποιείται στην εισαγωγή προϊόντων (ποτά, αναψυκτικά, μπίρες, καπνικά και τυποποιημένα είδη διατροφής).

Λίγο πριν από τις 09.00, όταν ο επιχειρηματίας κατευθυνόταν προς το αυτοκίνητό του στην ακτή Θεμιστοκλέους στον Πειραιά, τέσσερα άτομα τον άρπαξαν.

Φορώντας μπλούζες που ανέγραφαν «ΕΚΑΜ», τον προσέγγισαν, τον άρπαξαν, τον έβαλαν μέσα σε ένα μαύρο αυτοκίνητο μάρκας Volkswagen και εξαφανίστηκαν.

Ο απαχθείς επιχειρηματίας Νίκος Μαυρίκος. δεν απαντούσε στις επαναλαμβανόμενες κλήσεις της μητέρας του

Ο εν λόγω επιχειρηματίας είναι πολύ γνωστός στον Πειραιά αφού η οικογένειά του δραστηριοποιείται στον εφοδιασμό πλοίων από το 1975, ενώ ο Νίκος Μαυρίκος είναι και πρόεδρος συλλόγου στον Πειραιά.

Στο σημείο βρίσκονται άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. και συλλέγουν στοιχεία τα οποία θα βοηθήσουν στον εντοπισμό των δραστών. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστός ο λόγος της απαγωγής, ωστόσο εκτιμάται ότι σύντομα οι απαγωγείς θα επικοινωνήσουν με την οικογένεια του επιχειρηματία προκειμένου να τους ενημερώσουν για τις απαιτήσεις τους.

Αγωνία για τον εντοπισμό του επιχειρηματία από τον Πειραιά εξέφρασε στον Realfm 97.8 και στην εκπομπή του Μάνου Νιφλή συγγενής του.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε, «δεν γνωρίζουμε τα κίνητρα. Η απαγωγή έγινε στις 8.30 το πρωί. Όπως κάθε μέρα πήγαινε στη δουλειά του, τρία άτομα τον έπιασαν χειροπόδαρα τον έβαλαν στο αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν. Τον πήραν σηκωτό, δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Έγινε ξαφνικά γιορτινές μέρες που ο άλλος είναι ανύποπτος».

«Απ’ ότι ξέρω δεν τον απασχολούσε κάποιο θέμα. Είχαμε μιλήσει την προηγούμενη μέρα . Η απαγωγή έγινε έξω από το σπίτι του. Έχει ακουστεί ότι φορούσαν μπλούζες των Ε.Κ.Α.Μ. Ήταν με ένα μπλε αυτοκίνητο σαν βανάκι. Θα φανεί τι κρύβεται πίσω από την απαγωγή. Περιμένουμε να δούμε τις εξελίξεις», πρόσθεσε ο κ. Νίκος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.