Κινηματογραφική απόδραση Αλβανών κακοποιών από τις φυλακές Κορυδαλλού!

Κινηματογραφική απόδραση Αλβανών κακοποιών από τις φυλακές Κορυδαλλού!

Συναγερμός σήμανε το πρωί στις φυλακές Κορυδαλλού όταν διαπιστώθηκε η απόδραση δυο Αλβανών κακοποιών, που εξέτιαν ποινή κάθειρξης για ληστείες και κλοπές.

Πρόκειται για δύο κρατούμενους Αλβανούς της πτέρυγας Δ, οι οποίοι δραπέτευσαν κόβοντας τα κάγκελα του κελιού τους.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, οι δύο άνδρες είναι αλβανικής καταγωγής και είχαν καταδικαστεί για διακεκριμένες κλοπές και ληστείες σε βάρος ηλικιωμένων.

Όπως προκύπτει από ρεπορτάζ πρόκειται για τους Κ.Έλβις και Π.Λεονάρντ.

Οι δύο κρατούμενοι βγήκαν στη νεκρή ζώνη, πήδηξαν με γάντζους στην εξωτερική πλευρά του τοίχου και απέδρασαν.

Οι δύο σκοπιές που βρίσκονται σε εκείνη την πλευρά της περίφραξης, την ώρα της απόδρασης δεν ήταν επανδρωμένες.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η απόδραση έγινε το βράδυ της Πρωτοχρονιάς.

Η απόδραση “αποκαλύφθηκε” το πρωί της Τετάρτης όταν δεν εμφανίστηκαν στην καταμέτρηση.

Η ώρα απόδρασης έγινε γνωστή από τις κάμερες των φυλακών που κατέγραψαν την απόδραση, κάτι που δημιουργεί νέα ερωτήματα για το πως ουδείς είδε το παραμικρό.

Τη διερεύνηση της υπόθεσης για τις συνθήκες κατά τις οποίες οι κρατούμενοι κατόρθωσαν να «αποχωρήσουν» από τις φυλακές Κορυδαλλού, έχει αναλάβει το υπουργείο Δικαιοσύνης

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ήδη οι άντρες της ΕΛ.ΑΣ. έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.