ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δολοφονία Τοπαλούδη: Αιμόφυρτος βρέθηκε στο κελί του ο 21χρονος κατηγορούμενος

Δολοφονία Τοπαλούδη: Αιμόφυρτος βρέθηκε στο κελί του ο 21χρονος κατηγορούμενος

Γεμάτος αίματα βρέθηκε μέσα στο κελί του στις φυλακές, όπου κρατείται ο 21χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας, Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο. Οι πληροφορίες που έχουν βρει το φως από την οικογένειά του κάνουν λόγο για αυτοτραυματισμό του.

«Χτύπησε το κεφάλι του στους τοίχους του κελιού. Στους δικούς του είπε ότι το έκανε γιατί δεν αντέχει άλλο, ότι θα τρελαθεί.Στην αρχή δεν είχε αντιληφθεί τι είχε γίνει. Όμως, όσο περνάει ο καιρός και καταλαβαίνει, τρελαίνεται! Ένα παιδί είναι, που από το σπίτι του, ξαφνικά βρέθηκε εκεί μέσα. Δεν μπορεί αν το αντέξει!», τόνισε συγγενικό πρόσωπο του 21χρονου κατηγορούμενου στον ANT1.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη συνέχεια ο συγγενής του κατηγορουμένου καταγγέλλει τον 19χρονο συγκατηγορούμενο του 21χρονου: «Ο 19χρονος ήταν η καταστροφή του! Και μετά έγινε η καταστροφή και της κοπέλας και η δική μας. Πιστεύω ότι τον Μ. τον εκμεταλλευόταν. Του ζητούσε συχνά χρήματα, του ζητούσε το σπίτι στη Λίνδο για να πηγαίνει και να κάνει ό,τι έκανε με τις κοπέλες του. Ο Μ… ήταν αγαθός και επιρρεπής και την πάτησε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.