Ρόδος: Καταγγελίες φρίκης για ασέλγεια 10χρονης – «Την κρατούσαν στο κρεβάτι δύο άτομα»!

Ρόδος: Καταγγελίες φρίκης για ασέλγεια 10χρονης – «Την κρατούσαν στο κρεβάτι δύο άτομα»!

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Κω θα καθίσουν στις 18 Μαρτίου 2019, ένας 21χρονος και μια 38χρονη, που φέρονται να παρείχαν συνδρομή στην πράξη της αποπλάνησης ανηλίκου κάτω των 12 ετών, που τέλεσε ένας 15χρονος.

Ο τελευταίος έχει παραπεμφθεί σε δίκη ενώπιον του Τριμελούς Δικαστηρίου Ανηλίκων. Εχει αφεθεί ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της επιμέλειάς του από επιμελητή κοινωνικής αρωγής, μετά την απολογία του, ενώ οι συγκατηγορούμενοί του, αφέθηκαν ελεύθεροι με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισής τους δύο φορές κάθε μήνα στο αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας τους.

Οι κατηγορούμενοι, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου τις πρώτες πρωινές ώρες της 26ης Δεκεμβρίου 2015. Πιο συγκεκριμένα στις 19.30 της 25ης Δεκεμβρίου 2015 ενημερώθηκε η αστυνομία για επεισόδιο μεταξύ τσιγγάνων στον καταυλισμό του Κορακόνερου.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί και ενημερώθηκαν από την 41χρονη μητέρα της 10χρονης ότι η κόρη της βιάστηκε και κρατείται παράνομα σε παράπηγμα στον καταυλισμό. Η μητέρα οδήγησε τους αστυνομικούς στο παράπηγμα και παρέλαβε από τους δύο ενήλικους κατηγορούμενους την κόρη της.

Η μητέρα κατέθεσε ακολούθως ότι η κόρη της είχε βιαστεί από τον 15χρονο με την συνδρομή των δύο ενηλίκων, οι οποίοι την ακινητοποίησαν εντός του παραπήγματος, ενώ υποστήριξε ότι την εξανάγκασαν και σε κατανάλωση αλκοόλ.

Ακολούθησε αστυνομική επιχείρηση, παρουσία Εισαγγελικού λειτουργού, και συνελήφθησαν οι τρεις κατηγορούμενοι, ενώ σε έρευνα στο παράπηγμα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα ρόζ μπλουζάκι, ένα μαύρο κολάν, ένα εσώρουχο, ένα πράσινο μπλουζάκι, ένα πράσινο φούτερ και ένα σεντόνι με ίχνη αίματος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.