ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Θήβα – Βίντεο-σοκ: Τσιγγάνοι επιτίθενται με αγριότητα σε γυναίκα για να της αρπάξουν την τσάντα

Θήβα – Βίντεο-σοκ: Τσιγγάνοι επιτίθενται με αγριότητα σε γυναίκα για να της αρπάξουν την τσάντα

Σοκάρουν οι εικόνες από ληστεία σε βάρος μίας ανυποψίαστης γυναίκας σε κεντρικό σημείο της Θήβας και οι οποίες καταγράφηκαν από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης σε κατάστημα, επί της οδού Αγίου Αθανασίου.

Μία γυναίκα κατεβαίνει στη στάση του αστικού λεωφορείου και κινείται παράλληλα στο δρόμο προκειμένου να περάσει στο απέναντι πεζοδρόμιο.

Οι πέντε ανήλικοι Τσιγγάνοι που «χτένιζαν» για αρκετή ώρα την περιοχή, κάνουν την εμφάνισή τους από τις γραμμές του ΟΣΕ δευτερόλεπτα μετά τη στάση του λεωφορείου και όταν αντιλήφθηκαν ότι κατέβηκε επιβάτης.

Οι δύο μεγαλύτεροι σε ηλικία πλησιάζουν τη γυναίκα και οι μικρότεροι κατόπιν εντολής εφοδιάζονται με πέτρες με στόχο να αποτρέψουν οποιονδήποτε σταθεί εμπόδιο στη ληστεία.

Εκεί ξεκινά το μαρτύριο της γυναίκας. Οι νεαροί επιτίθεντα με αγριότητα στη γυναίκα, προκειμένου να της αρπάξουν την τσάντα.

Οι γυναίκα καλεί σε βοήθεια και αντιστέκεται. Από τις φωνές της, βγαίνει στο μπαλκόνι της απέναντι πολυκατοικίας μία γυναίκα φωνάζοντας «ληστεία»

Οι Τσιγγάνοι, ωστόσο, ρίχνουν τη γυναίκα στο δρόμο και προσπαθούν να της πάρουν την τσάντα.

Από το σημείο διέρχεται φορτηγό αυτοκίνητο. Εκεί ανέλαβαν δράση οι μικρότεροι Τσιγγάνοι πετώντας πέτρες στο παρμπρίζ του οχήματος και κινούμενοι απειλητικά προς την πλευρά του συνοδηγού.

Ο οδηγός εγκαταλείπει το σημείο, ενώ οι μεγαλύτεροι καταφέρνουν τελικά να αποσπάσουν την τσάντα από τα χέρια της γυναίκας και να τραπούν σε φυγή προς τις γραμμές του τρένου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: tvstar.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.