ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ομάδα αναρχικών εισέβαλε στο δημαρχείο Ηρακλείου- Δεν αφήνουν τον δήμαρχο να μπει (φωτο)

Ομάδα αναρχικών εισέβαλε στο δημαρχείο Ηρακλείου- Δεν αφήνουν τον δήμαρχο να μπει (φωτο)

Ομάδα αντιεξουσιαστών εισέβαλε νωρίς το πρωί στο Δημαρχείο Ηρακλείου, στην Ενετική Λότζια.

Στο κτήριο δεν μπορούν να μπουν ο δήμαρχος και οι δημοτικοί υπάλληλοι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του cretalive.gr οι νεαροί πραγματοποιούν συμβολική κατάληψη για συμπαράσταση σε κρατούμενο, τον Σπύρο Χριστοδούλου, που πραγματοποιεί απεργία πείνας. Μεταξύ άλλων, διαμαρτύρονται γιατί «η αίτηση συγχώνευσης ποινών που έχει καταθέσει για τρίτη φορά ο κρατούμενος δεν έχει εισαχθεί ακόμα στο αρμόδιο δικαστήριο για να κριθεί εκεί, όπως προβλέπει ο νόμος»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.