Ιρακινός απειλούσε κόσμο με μαχαίρι στον Σταθμό Λαρίσης – Τραυμάτισε αστυνομικό

Ιρακινός απειλούσε κόσμο με μαχαίρι στον Σταθμό Λαρίσης – Τραυμάτισε αστυνομικό

Στιγμές πανικού εκτυλίχθηκαν την Τρίτη στις εγκαταστάσεις του Σταθμού Λαρίσης όταν ένας Ιρακινός απείλησε σε κατάσταση αμόκ πολίτες με μαχαίρια, κλείστηκε σε γραφείο για ώρα και τραυμάτισε έναν άντρα της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στην προσπάθειά του να ξεφύγει.

Όπως αναφέρει ο αστυνομικός συντάκτης Αλέξανδρος Καλαφάτης στο μεσημεριανό δελτίο του OPEN TV, ο Ιρακινός έσπασε ένα τζάμι του γραφείου όπου βρισκόταν με σκοπό να διαφύγει αλλά όταν είδε ότι αυτό δεν ήταν εφικτό, τραυμάτισε με το μαχαίρι του τον αστυνομικό.

Ο άνδρας της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. διακομίστηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο με τραύμα στο χέρι. Οι υπόλοιποι τρεις συνάδελφοί του κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον δράστη και να του περάσουν χειροπέδες.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί από το δελτίο του OPEN:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.