Καρέ-καρέ ληστεία σε βενζινάδικο στα Γλυκά Νερά (βίντεο)

Καρέ-καρέ ληστεία σε βενζινάδικο στα Γλυκά Νερά (βίντεο)

Βίντεο από την κάμερα κλειστού κυκλώματος που διέθετε το βενζινάδικο, τη στιγμή που δύο ληστές εισβάλουν στο γραφείο του υπαλλήλου, τον οποίο απειλούν με όπλο στο κεφάλι, παρουσίασε το κεντρικό δελτίο του Open.

Αυτόπτης μάρτυρας της ληστείας μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό, αποκαλύπτοντας όσα συνέβησαν τις δραματικές εκείνες στιγμές: «Τον σημάδευε στο κεφάλι με το όπλο στο κεφάλι. Πλάκωσα τις κόρνες με το αυτοκίνητο και οι ληστές την κοπάνησαν».

Οι ληστές ήταν δύο και είχαν καλυμμένο το κεφάλι τους με κουκούλες από φούτερ. Ο ένας κρατούσε όπλο και ο άλλος μηχάνημα ηλεκτρονικής εκκένωσης και ακινητοποίησαν τους δύο υπαλλήλους του καταστήματος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι κινήσεις τους καταγράφηκαν από την κάμερα κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης, ενώ ο ένας εξ αυτών είχε καλύψει τα χέρια του φορώντας χειρουργικά γάντια. Οι υπάλληλοι τους έδωσαν τις εισπράξεις της ημέρας και ότι λεφτά είχαν στα πορτοφόλια τους. Ωστόσο οι ληστές δεν σταμάτησαν εκεί. Τους έσυραν μέχρι έξω και τους έβαλαν μέσα σε μία αποθήκη. Αμέσως μετά διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.