ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ανατίναξη ΑΤΜ στην Παιανία: Οι δράστες ειδοποίησαν υπαλλήλους καφετέριας να κλειδωθούν μέσα

Ανατίναξη ΑΤΜ στην Παιανία: Οι δράστες ειδοποίησαν υπαλλήλους καφετέριας να κλειδωθούν μέσα

Σειρά ανατινάξεων ΑΤΜ έχουμε τις τελευταίες ημέρες με πιο πρόσφατη την χθεσινή στην κεντρική πλατεία της Παιανίας.

Η ώρα ήταν περίπου 3.30 τα ξημερώματα. Δύο υπάλληλοι καφετέριας εκείνη την ώρα τακτοποιούσαν το μαγαζί για να το κλείσουν. Ξαφνικά, μπούκαραν μέσα δυο άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους και τους είπαν: «Θα ανατινάξουμε το ATM στο διπλανό κατάστημα! Κλειδωθείτε μέσα!»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έντρομοι οι υπάλληλοι της καφετέριας μπήκαν όσο πιο βαθιά μπορούσαν στο κατάστημα και ταμπουρώθηκαν για να μην τραυματισθούν από την έκρηξη. Λίγα λεπτά αργότερα οι δράστες ανατίναξαν το ATM που ήταν ακριβώς δίπλα στην καφετέρια σε ένα κλειστό μαγαζί. Τελικά, δεν κατάφεραν να πάρουν χρήματα και έφυγαν με άδεια χέρια. Οι υπάλληλοι της καφετέριας είναι καλά στην υγεία τους αλλά φυσικά τρομοκρατημένοι

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.