ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Μαχαίρωσαν και λήστεψαν 38χρονο επιχειρηματία στην Κομοτηνή

Μαχαίρωσαν και λήστεψαν 38χρονο επιχειρηματία στην Κομοτηνή

Ληστεία σε βάρος 38χρονου ιδιοκτήτη καταστήματος εστίασης στην Κομοτηνή σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης. Συγκεκριμένα δύο δράστες, φορώντας κουκούλες (full face), προσέγγισαν τον 38χρονο, ο οποίος μετέβαινε από την επιχείρηση του στο σπίτι του – περί τις 3μιση τα ξημερώματα – και συγκεκριμένα τη στιγμή που εισέρχονταν στην κεντρική είσοδο της πολυκατοικίας που διαμένει, όπου με τη χρήση σωματικής βίας και μαχαιριού τον τραυμάτισαν και αφαίρεσαν από την κατοχή του χρήματα και ένα κινητό τηλέφωνο, ενώ στη συνέχεια διέφυγαν πεζοί προς άγνωστη κατεύθυνση.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες αφαίρεσαν ποσό περί των 2.000 ευρώ που είχε πάνω του ο άνδρας από τις εισπράξεις του καταστήματος. Προκειμένου να του αφαιρέσουν το ποσό, οι άγνωστοι μέχρι στιγμής δράστες μαχαίρωσαν τον επιχειρηματία στο πόδι και του κατάφεραν μεταξύ άλλων χτυπήματα στο πρόσωπο. Μάταια φώναξε βοήθεια, καθώς κανείς δεν τον άκουσε. Μέχρι και αυτή την ώρα νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής.

Οι δράστες αφαίρεσαν και το κινητό του 38χρονου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι αστυνομικές αρχές διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο αγνώστων μέχρι στιγμής δραστών. Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.