ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Θα πληρωθεί το πρόστιμο-ντροπή της 90χρονης γιαγιάς από το υπουργείο ΠΡΟ.ΠΟ

Θα πληρωθεί το πρόστιμο-ντροπή της 90χρονης γιαγιάς από το υπουργείο ΠΡΟ.ΠΟ

Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη θα πληρώσει το πρόστιμο της γιαγιάς που πουλούσε τερλίκια στην λαϊκή αγορά της Θεσσαλονίκης

Αυτό δήλωσε η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Κατερίνα Παπακώστα που μίλησε στην τηλεόραση του Σκάι για την υπόθεση της 90χρονης που πουλούσε τα προϊόντα της χωρίς άδεια.

Αναφερόμενη στο πρόστιμο η κ. Παπακώστα είπε ότι θα το πληρώσει το Υπουργείο «διότι το κράτος επέβαλε το πρόστιμο κατά νόμο».

Οσον αφορά τις καταγγελίες ότι η ηλικιωμένη γυναίκα έμεινε πολλές ώρες στο Αστυνομικό Τμήμα πριν της επιτρέψουν να φύγει, η κυρία Παπακώστα υπερασπίστηκε τους άνδρες της ΕΛΑΣ λέγοντας ότι έγινε έλεγχος και ότι το συμπέρασμα ήταν ότι «ως προς τη συμπεριφορά των αστυνομικών απέναντι στην ηλικιωμένη, αυτά που έχουν δει το φως της δημοσιότητας δεν ισχύουν καθόλου».

«Ρώτησα εγώ εδώ τους αρμοδίους και μου είπαν πώς ακριβώς συνέβη. Από εκεί και πέρα, για να μην είμαστε υποκριτές, θα πρέπει τα πολιτικά κόμματα να αποφασίσουμε αν από μια ηλικία και πάνω θέλουμε να απαλλάσσονται οι πολίτες από την ευθύνη που ο νόμος σήμερα ορίζει. Εδώ είναι η Bουλή, αύριο να νομοθετήσουμε διαφορετικά», συμπλήρωσε. Προσθέτοντας ότι «η αστυνομία δεν πρέπει να στοχοποιείται και να πυροβολείται γιατί εφάρμοσε τον νόμο, καλό ή κακό».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.