Ενισχύεται η παρουσία της ΕΛ.ΑΣ στο μετρό και τα λεωφορεία

Ενισχύεται η παρουσία της ΕΛ.ΑΣ στο μετρό και τα λεωφορεία

Ενίσχυση της παρουσίας της Αστυνομίας στους σταθμούς του μετρό, αλλά και στις περιοχές που δέχτηκαν πρόσφατα επιθέσεις τα αστικά λεωφορεία και εντατικοποίηση των ελέγχων της Τροχαίας στις λεωφορειολωρίδες αναμένεται το επόμενο διάστημα.

Σύμφωνα με το μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ του ΟΑΣΑ και του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, η Ελληνική Αστυνομία θα συνδράμει περαιτέρω, με σειρά δράσεων και μεταξύ άλλων, στη βελτίωση του συγκοινωνιακού έργου του ΟΑΣΑ, όπως στην επιτήρηση των λεωφορειολωρίδων και την διευρυμένη φύλαξη σταθμών του μετρό και του ηλεκτρικού.

Από την πλευρά του, ο ΟΑΣΑ θα χορηγήσει ηλεκτρονικές κάρτες ελεύθερης μετακίνησης στους δικαιούχους του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, δηλαδή στους αστυνομικούς και τους πυροσβέστες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το Μνημόνιο Συνεργασίας υπογράφτηκε από τον διευθύνοντα σύμβουλο του Οργανισμού, Ιωάννη Σκουμπούρη, και τον προϊστάμενο επιτελείου του αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο Ανδρέα Δασκαλάκη, στα γραφεία του ΟΑΣΑ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.