Αυτό ήταν το σατανικό σχέδιο του 52χρονου παιδόφιλου Αλβανού – Έτσι έστηνε παγίδες σε ανήλικα κοριτσάκια στη Ρόδο

Αυτό ήταν το σατανικό σχέδιο του 52χρονου παιδόφιλου Αλβανού – Έτσι έστηνε παγίδες σε ανήλικα κοριτσάκια στη Ρόδο

Ποινή κάθειρξης 13 ετών και χρηματική ποινή ύψους 100.000 ευρώ επέβαλε χθες (01-04-2019) το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Ρόδου σε έναν 52χρονο Αλβανό, που κρίθηκε ένοχος για ασέλγεια σε ανήλικο που δεν συμπλήρωσε τα δέκα έτη, έναντι αμοιβής.

Το δικαστήριο δεν τον έκρινε ένοχο προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου, νεότερου των 12 ετών, καθώς κρίθηκε ότι η πράξη αυτή απορροφάται από την πρώτη, ενώ δεν έκανε δεκτό το αίτημά του για αναγνώριση του ελαφρυντικού του πρότερου έντιμου βίου και για αναστολή της ποινής του ενόψει υποβολής εφέσεως.

Ο 52χρονος φέρεται συγκεκριμένα περί τα μέσα του Μαΐου του 2018 να προσέφερε σε μια 7χρονη μια καρφίτσα και να την έπεισε να τον ακολουθήσει στην οικία του και ακολούθως στην τουαλέτα, όπου και ασέλγησε σε βάρος της.

Πιο συγκεκριμένα σε μη επακριβώς προσδιορισθείσα ημέρα αλλά πάντως εντός του πρώτου εικοσαημέρου του Μαΐου του 2018, αφού εντόπισε την 7χρονη να παίζει «σχοινάκι» και μπάλα στον αύλειο χώρο πολυκατοικίας, την προσκάλεσε εντός της οικίας του προκειμένου, όπως της είπε, να της δώσει κάτι, εννοώντας να της δώσει ως δώρο μια καρφίτσα (τσιμπιδάκι) για τα μαλλιά, την οποία κρατούσε στα χέρια του.

Η ανήλικη, ούσα προφανώς εξοικειωμένη με την παρουσία του κατηγορουμένου, ο οποίος είχε επισκεφθεί την οικία της οικογένειας κάποιες φορές για να πιούν καφέ με τη σύζυγό του ή για να βοηθήσει σε κάποιες μικροεπισκευές, τον ακολούθησε τελικώς εντός της οικίας του προκειμένου να διαπιστώσει τι ακριβώς ήθελε να της δώσει.

Μετά την είσοδο του κοριτσιού στο σπίτι, ο κατηγορούμενος την οδήγησε στο μπάνιο κρατώντας την από το χέρι.

Στάθηκε δε ο ίδιος μπροστά από την πόρτα του μπάνιου προκειμένου να μην μπορεί η ανήλικη να βγει και τη ρώτησε αν τον αγαπά. Στην ερώτηση η ανήλικη απάντησε καταφατικά.

Τότε ο κατηγορούμενος φέρεται να ασέλγησε εις βάρος της παρά τις αντιρρήσεις του παιδιού. Μετά την άρνηση της ανήλικης, ο κατηγορούμενος συνέχισε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τελικώς, μετά από λίγη ώρα ο κατηγορούμενος επέτρεψε στην ανήλικη να φύγει, δίδοντας της προηγουμένως ως δώρο μια «καρφίτσα/τσιμπιδάκι για τα μαλλιά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.