ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Εξάρχεια: Κουκουλοφόροι υπό την απειλή ΑΚ-47 χτύπησαν εισαγγελέα, μαχαίρωσαν λιμενικούς και τους έκλεψαν τα όπλα!

Εξάρχεια: Κουκουλοφόροι υπό την απειλή ΑΚ-47 χτύπησαν εισαγγελέα, μαχαίρωσαν λιμενικούς και τους έκλεψαν τα όπλα!

(Ανανέωση από αρχικό κείμενο 22.15) Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, κατά την έξοδο των λιμενικών και του Εισαγγελέα από το οίκημα, εμφανίστηκαν δύο βαν, μέσα από τα οποία βγήκαν 30-40 άτομα που φορούσαν κουκούλες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο από τους κουκουλοφόρους ήταν οπλισμένοι με αυτόματα επιθετικά τυφέκια ΑΚ-47 Καλάσνικοφ, με τα οποία όμως ακινητοποίησαν τον εισαγγελέα και τους λιμενικούς.

Κατά τη συμπλοκή, οι κουκουλοφόροι κατάφεραν να αποσπάσουν από τους Λιμενικούς την Ελληνοαυστραλέζα.

Οι κουκουλοφόροι ακινητοποίησαν τους δύο λιμενικούς και μαχαίρωσαν 3 φορές τον έναν στο μηρό αποσπώντας του το τσαντάκι με προσωπικά του έγγραφα και το υπηρεσιακό του όπλο.

Επίθεση δέχθηκε και ο δεύτερος λιμενικός από τον οποίο απέσπασαν επίσης το τσαντάκι του, στο οποίο επίσης είχε το όπλο του. Ο δεύτερος λιμενικός χτυπήθηκε με γροθιές στο πρόσωπο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, επίθεση δέχτηκε και ο εισαγγελέας, ο οποίος φυγαδεύτηκε και προσωρινά χάθηκε μέσα στα στενά των Εξαρχείων ενώ εκφράζονταν φόβοι για την ζωή του, αλλά τελικά εμφανίστηκε ελαφρά στραπατσαρισμένος.

Τα στελέχη του ΛΣ ήταν οι Καπουλάτος και Μαντούβαλος από την Ασφάλεια Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιώς που μαζί με άλλα 5 στελέχη της Ασφαλείας του ΛΣ, θεώρησαν ότι μπορούσαν να εκτελέσουν μια τέτοια επιχείρηση χωρίς την συνδρομή των ειδικών δυνάμεων του Λιμενικού και έχοντας τον υπηρεσιακό τους οπλισμό μέσα σε τσαντάκια και όχι ανά χείρας και έτοιμο προς βολή.

Οπως αναφέρουν απόλυτα ασφαλείς πηγές από κρατική υπηρεσία ασφαλείας στο pronews.gr, παρακολούθησαν άτομο από τον Πειραιά που εμπλέκεται σε εμπόριο μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών μέχρι το σπίτι του.

Η ομάδα των κουκουλοφόρων που τους επιτέθηκε φορούσαν αλεξίσφαιρα γιλέκα και δύο από αυτούς και όχι ο ένας όπως λέχθηκε αρχικά, τους ακινητοποίησαν με την απειλή ΑΚ-47

Τους πήραν την μια από τις δύο γυναίκες ενώ οι λιμενικοί κατάφεραν και κράτησαν τη μια, την αλλοδαπή,


(Αρχικό κείμενο): Σοβαρό επεισόδιο κατάλυσης του κράτους και χρήσης βαρέως οπλισμού από εγκληματικές ομάδας, εκτυλίχθηκε περίπου στις 10 το βράδυ στα Εξάρχεια σε βάρος επτά λιμενικών και εισαγγελέα κατά την διάρκεια επιχείρησης σύλληψης εμπόρου ναρκωτικών, όταν εμφανίστηκε ομάδα προστασίας του υπόπτου, συνολικά 30-40 κουκουλοφόροι, δύο εκ των οποίων ήταν οπλισμένοι με αυτόματα επιθετικά τυφέκια ΑΚ-47, οι οποίοι τους επιτέθηκαν, τους τραυμάτισαν και τους αφόπλισαν.

Ολα αυτά κατά τη διάρκεια κατ’ οίκον έρευνας για υπόθεση ναρκωτικών, που διενεργούσαν οι λιμενικοί της Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου σε οικία κοντά στην πλατεία Εξαρχείων.

Ειδικότερα, το απόγευμα της Πέμπτης στελέχη της Ασφάλειας του κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά κατά τη διάρκεια ελέγχου στο λιμάνι εντόπισαν άτομο που είχε στην κατοχή του ινδική κάνναβη. Όταν τον ρώτησαν από που την προμηθεύτηκε , υπέδειξε συγκεκριμένο σπίτι στην Καλλιδρομίου στα Εξάρχεια.

Ετσι, κλιμάκιο του Λιμεναρχείου Πειραιά από 7 άτομα με την συνδρομή Εισαγγελέα μετέβησαν στην περιοχή για κατ’ οίκον έρευνα. Πλην όμως, το εν λόγω κτίριο τελούσε… υπό κατάληψη.

Όταν έφτασε το επταμελές κλιμάκιο των Λιμενικών παρουσία Εισαγγελέα στο σπίτι, βρήκαν δύο γυναίκες, ζυγαριά ακριβείας, ενάμιση κιλό ινδικής κάνναβης και ένα πιστόλι.

Εξερχόμενοι μαζί με τις δύο γυναίκες από την οικία, δέχτηκαν, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες από την Αστυνομία, επίθεση από ομάδα 30-40 κουκουλοφόρων.

Δυστυχώς οι δύο Λιμενικοί αποκόπηκαν από τους υπόλοιπους.

Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής τραυματίστηκε στο μηρό από μαχαιριές ο ένας από τους δύο Λιμενικούς ο οποίος μεταφέρθηκε και στο 401 Στρατιωτικό νοσοκομείο, ενώ οι δράστες αφαίρεσαν και τα τσαντάκια από δύο λιμενικούς στα οποία περιείχαν τον υπηρεσιακό οπλισμό τους.

Ο δεύτερος Λιμενικός έχει μόνο εκδορές ενώ πριν λίγο εντοπίστηκε και ο εισαγγελέας, ευτυχώς ζωνταντός

Το συμβάν έγινε στη συμβολή των οδών Θεμιστοκλέους και Ερεσού στα Εξάρχεια.

Μετά την επιχείρηση οι κουκουλοφόροι διέφυγαν ανενόχλητοι

Κατά την έρευνα, οι Λιμενικοί βρήκαν ποσότητες ναρκωτικών και προχώρησαν στη σύλληψη δύο γυναικών, μίας Ελληνοαυστραλέζας και μίας Σύριας. Τελικά η Ελληνοαυστραλέζα, απελευθερώθηκε από τους κουκουλοφόρους!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και μη χειρότερα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.