ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Απίστευτη διάλυση: Ρομά άρπαξαν κρατούμενο μέσα από τα χέρια αστυνομικών!

Απίστευτη διάλυση: Ρομά άρπαξαν κρατούμενο μέσα από τα χέρια αστυνομικών!

Απίστευτη είναι η διάλυση της ΕΛ.ΑΣ. καθώς Ρομά με ένα απλό σχέδιο κατάφεραν και άρπαξαν κρατούμενο μέσα από τα χέρια των αστυνομικών.

Πιο αναλυτικά, συγγενείς κρατουμένου μέλους της σπείρας Ρομά που είχε ρημάξει σπίτια στα βόρεια προάστια, τον πήραν μέσα από τα χέρια των αστυνομικών!

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στην αστυνομία μετά την απίστευτη απόδραση κρατουμένου, τον οποίο… πήραν οι συγγενείς του μέσα από τα χέρια των αστυνομικών κατά τη μεταγωγή του στα δικαστήρια της Ευελπίδων όπου επρόκειτο να απολογηθεί!

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το περιστατικό έγινε το μεσημέρι της Τρίτης (09.04.2019). Ο κρατούμενος ήταν ένας από τους κατηγορούμενους για τη σπείρα Ρομά που με το πρόσχημα την πώληση χαλιών, έκλεβαν σπίτια στα βόρεια προάστια.

Συγγενείς του κρατούμενου προκάλεσαν τεχνηέντως επεισόδιο και ο κρατούμενος κατάφερε να το… σκάσει. Και μέχρι στιγμής παραμένει άφαντος!

Η σπείρα που εξαρθρώθηκε αποτελούνταν από 5 άτομα, ηλικίας 24 έως 47 ετών και εξαρθρώθηκε πριν λίγες μέρες από το τμήμα ασφαλείας Κηφισιάς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι πέντε συνελήφθησαν στο Μαρούσι από άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ λίγο αφού, πάντα με το πρόσχημα της πώλησης χαλιών ή της παράδοσης εμπορευμάτων, όπως φρούτα, είχαν επιχειρήσει να κλέψουν σπίτι στην περιοχή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.