Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση με την απόπειρα δολοφονίας ενός επιχειρηματία στην Νέα Μάκρη.

Στην ασφάλεια βορειοανατολικής Αττικής ενώπιον των αξιωματικών, παραδόθηκε το απόγευμα της Τρίτης ο 37χρονος καταζητούμενος που φέρεται να πυροβόλησε κατά επιχειρηματία στη Νέα Μάκρη.

Ο άνδρας εμφανίστηκε στους αστυνομικούς μαζί με τον δικηγόρο του προκειμένου να απολογηθεί επειδή άνοιξε πυρ κατά του ιδιοκτήτη ταβέρνας στη Λεωφόρο Ποσειδόνος.

Nα σημειωθεί πως έχει συλληφθεί και η εν διαστάσει σύζυγος του επιχειρηματία που δέχθηκε τους πυροβολισμούς.

Οι δυο τους βρίσκονται σε διάσταση από το 1987 και σύμφωνα με πληροφορίες έχουν οικονομικές διαφορές.

Η 47χρονη γυναίκα μόλις προσήχθη στο Τμήμα, εξαγριώθηκε! Οι πληροφορίες λένε πως προκάλεσε φθορές στα γραφεία ενώ επιτέθηκε και σε δύο αστυνομικούς (!) προκαλώντας τους εκδορές με τα νύχια της!

Ο 37χρονος που παραδόθηκε φέρεται να συζούσε με την συγκεκριμένη γυναίκα τον τελευταίο χρόνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κίνητρο πίσω από την εγκληματική ενέργεια φαίνεται να είναι οικονομικό-ερωτικό.

Tί είχε συμβεί

Στο αιματηρό επεισόδιο που συνέβη το βράδυ του Σαββάτου, ενεπλάκησαν δύο άντρες. Αρχικά σχηματίσττηκε η εντύπωση ότι πρόκειται για καυγά οδηγών που αφορούσε την προτεραιότητα. Η έρευνα, όμως, ανέδειξε τα πραγματικά αίτια του επεισοδίου, καθώς η υπόθεση αφορούσε ερωτική αντιζηλία.

Πάνω στον καυγά, ο ένας απο τους δύο οδηγούς τράβηξε πιστόλι και πυροβόλησε προς το μέρος του επιχειρηματία, ο οποίος δέχθηκε μία σφαίρα στο ισχίο. Ο δράστης διέφυγε και το θύμα παρέλαβε ασθενοφόρο. Ο επιχειρηματίας μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό, όπου νοσηλεύεται.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το ίδιο βράδυ, προσήχθη και η γυναίκα, η οποία, κατά τα φαινόμενα, αποτελεί το “μήλον της έριδος”, μεταξύ των δύο αντρών.