ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

Οριστικό αποτέλεσμα μελέτης: Τα εμβόλια mRNA για τον Covid-19 των Pfizer και Moderna αλλάζουν το DNA των ανθρώπων!

Τι αναφέρει ο διάσημος καρδιολόγος Δρ. Peter McCullough

Οριστικό αποτέλεσμα μελέτης: Τα εμβόλια mRNA για τον  Covid-19 των Pfizer και Moderna αλλάζουν το DNA των ανθρώπων!

Με την πανδημία του κορωνοϊού να αποτελεί ουσιαστικά παρελθόν, μια επιδημία όμως που δίχασε και τραυμάτισε  τις κοινωνίες σε όλο τον κόσμο με τις κυβερνήσεις να εξαναγκάζουν τους πολίτες να υποβάλλονται σε πειραματικά εμβόλια νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα για το πόσο πραγματικά επικίνδυνα ήταν αλλά και εξακολουθούν να είναι.

Τώρα μια νέα ανησυχητική μελέτη αποκαλύπτει ότι οι λήψεις των εμβολίων mRNA για τον COVID-19 αλλάζουν μόνιμα το DNA όσων τον λαμβάνουν!

Η μελέτη όμως γίνεται ακόμη πιο ζοφερή καθώς αυτές οι επικίνδυνες αλλαγές στο DNA θα μεταδοθούν και στους απογόνους των εμβολιασμένων για τον COVID-19!

Αυτή την εβδομάδα, ο διάσημος καρδιολόγος Δρ Peter McCullough δημοσίευσε ένα βίντεο στο X, στο οποίο αποκαλύπτει την ύπαρξη της  μελέτης.

Ο ίδιος αποκάλυψε ότι η μελέτη που έχει προκαλέσει σάλο έχει λογοκριθεί μαζικά σε πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης των λεγόμενων Big Tech.

Έτσι ο καρδιολόγος εστιάζει στη λογοκρισία που έχει επιβάλλει το LinkedIn, αποκλείοντας την εμφάνισή της από τη δημόσια προβολή παρά τη δημοσίευσή της από την Εθνική Βιβλιοθήκη Ιατρικής του Εθνικού Ινστιτούτου Υγείας (NIH).

Η μελέτη τεκμηριώνει πώς τα εμβόλια γονιδιακής θεραπείας mRNA, όπως τα εμβόλια για τον COVID-19, αλλάζουν μόνιμα τη γενετική των εμβολιασμένων.

Επιπλέον, η μελέτη διαπίστωσε ότι οι απόγονοι τους επηρεάζονται επίσης μέσω της εισαγωγής mRNA στο ανθρώπινο DNA.

«Ο γενετικός κώδικας της Pfizer και της Moderna είναι μόνιμα εγκατεστημένος στο ανθρώπινο γονιδίωμα», είπε ο McCullough.

«Έτσι, καθώς καθόμαστε εδώ σήμερα, πρέπει να συμφιλιωθούμε με την ιδέα ότι η Pfizer και η Moderna θα μπορούσαν ενδεχομένως να έχουν αλλάξει οριστικά το ανθρώπινο γονιδίωμα». 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.