ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Εξάρχεια: Eπεισόδια για ακόμα ένα βράδυ – Βροχή από μολότοφ

Εξάρχεια: Eπεισόδια για ακόμα ένα βράδυ – Βροχή από μολότοφ

Αλλο ένα βράδυ τα Εξάρχεια μετατράπηκαν σε πεδίο μάχη. Επεισόδια ως τις πρωινές ώρες γύρω από το Πολυτεχνείο.

Μια ομάδα νεαρών που φαίνεται να βγαίνει από το χώρο του Πολυτεχνείου κατά τις 11.30 το βράδυ, πέταξε μολότοφ και πέτρες σε διμοιρία των ΜΑΤ της αστυνομίας που βρισκόταν επί της οδού Πατησίων. Για περίπου μιάμιση ώρα κράτησε η ένταση ανάμεσα σε αντιεξουσιαστές και δυνάμεις των ΜΑΤ με την ατμόσφαιρα από τις μολότοφ και τα δακρυγόνα να είναι αποπνικτική.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το βράδυ όμως δεν είχε ολοκληρωθεί εκεί, καθώς ταραξίες έκαναν την εμφάνισή τους στα Εξάρχεια ξανά γύρω στις 3 τα ξημερώματα της Κυριακής. Για μια ακόμη φορά έπεσαν μολότοφ και πέτρες, με τα επεισόδια να διαρκούν περίπου 20 λεπτά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.