Τι λέει ο πατέρας της 8χρονης για την αδέσποτη σφαίρα – Σε κρίσιμη κατάσταση το παιδί

Τι λέει ο πατέρας της 8χρονης για την αδέσποτη σφαίρα – Σε κρίσιμη κατάσταση το παιδί

Ώρες αγωνίας για την οικογένεια της 8χρονης που δέχθηκε αδέσποτη σφαίρα το απόγευμα της Παρασκευής του Πάσχα ενώ έπαιζε μαζί με άλλα παιδιά στην αυλή του σπιτιού της. Οι έρευνες της Αστυνομίας πραγματοποιούνται σε γειτονικά σπίτια γύρω από το σημείο που κατέρρευσε το κοριτσάκι.

Στο Οpen TV μίλησε αυτόπτης μάρτυρας, ο οποίος περιέγραψε τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε το μικρό κοριτσάκι. «Ακούσαμε φωνές, κλάματα και σηκώθηκα με τον πατέρα της και είδαμε το κοριτσάκι αναίσθητο και αιμόφυρτο, όλο του το πρόσωπο ήταν γεμάτο από αίματα» ανέφερε αρχικά ο Αργύρης Παπαγγελής.

Η οκτάχρονη νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Παίδων και τα επόμενα 24ωρα είναι πολύ κρίσιμα για την υγεία της. Ο πατέρας της μικρής μίλησε στο Open TV μέσα από το νοσοκομείο για τις δραματικές στιγμές που βιώνει η οικογένειά του. «Δεν μπορώ να το πιστέψω. Ήμασταν όλοι μαζί έξω, το παιδί έπαιζε με τα αδέρφια του και το ξαδερφάκι του. Ξαφνικά το είδαμε με τα αίματα. Μακάρι να πάνε όλα καλά και θα μιλήσουμε μετά, δεν αντέχω…» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Οι γιατροί του Παίδων υπέβαλλαν την μικρή σε πολύωρη λεπτή επέμβαση και αφαίρεσαν από κεφάλι της τη βολίδα που είχε δεχθεί. Η σφαίρα έχει ήδη μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια. Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Λιβαδειάς έχουν καταγράψει όλους όσους βρίσκονταν στη γύρω περιοχή και έχουν πάρει ήδη τις πρώτες καταθέσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι έρευνές τους εστιάζονται στο διπλανό χωριό από τις Θεσπιές, το Λεοντάρι. Από εκεί εκτιμούν ότι έφυγε η αδέσποτη σφαίρα. Οι κάτοικοι του χωριού αποκαλύπτουν στο Open TV ότι έπεφταν πυροβολισμοί ακόμα και μετά το αιματηρό περιστατικό. Τέλος, περιμένουν να δουν από την ιατροδικαστική έκθεση από ποια απόσταση προήλθε η σφαίρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.