Καταδρομική επίθεση σε περίπτερο υποψηφίου, αλλά και εμπρησμοί αυτοκινήτων σημειώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου και τα ξημερώματα της Κυριακής.

Αρχικά, το πρώτο χρονικά περιστατικό διαδραματίστηκε το Σάββατο (25/05), όταν άγνωστοι βανδάλισαν περίπτερο υποψηφίου στο Βύρωνα. Σημειώνεται ότι η επίθεση έλαβε χώρα επί της οδού Χρυσοστόμου Σμύρνης 66 γύρω στις 22:50.

Μετέπειτα, τα ξημερώματα της Κυριακής (26/05) και συγκεκριμένα στη 01:22 φωτιά ξέσπασε σε ΙΧ στη Νέα Σμύρνη έξω από κοιμητήριο της περιοχής στην οδό Αγίας Σοφίας. Στο σημείο άμεσα έσπευσαν 2 πυροσβεστικά με 5 πυροσβέστες προκειμένου να κατασβήσουν την πυρκαγιά.

Άλλοι δύο εμπρησμοί
Ωστόσο τα περιστατικά δεν σταμάτησαν εκεί, αφού πυρκαγιά ξέσπασε και στο κέντρο της πόλης στην οδό Ζαχιά & Νέστορος. Στο στόχαστρο 2 αυτοκίνητα και ένα μηχανάκι που τυλίχθηκαν στις φλόγες. Το συμβάν σημειώθηκε στις 2:31 τα ξημερώματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Καταληκτικά, ο τελευταίος χρονικά εμπρησμός σημειώθηκε στην οδό Ζακύνθου 7, Βάρης Βούλα – Βουλιαγμένης. Σε ένα ακόμη ΙΧ ξέσπασε φωτιά στις 3:28 με 2 πυροσβεστικά με 6 πυροσβέστες να φτάνουν στο σημείο για να σβήσουν την πυρκαγιά.