ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Ανήλικοι έκλεψαν 14 αυτοκίνητα και έκαναν 8 διαρρήξεις

Ανήλικοι έκλεψαν 14 αυτοκίνητα και έκαναν 8 διαρρήξεις

Επί τρεις μήνες ρήμαζε αυτοκίνητα και επιχειρήσεις στην ευρύτερη περιοχή των Σερρών και στην Θεσσαλονίκη μια σπείρα επτά νεαρών Ελλήνων, στην οποία συμμετείχαν και ανήλικοι.

Από τον περασμένο Μάρτιο, είχαν διαπράξει 14 κλοπές οχημάτων και οκτώ διαρρήξεις οι οποίες εξιχνιάστηκαν μετά από έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας Σερρών.

Με επιχείρηση στην οποία πήραν μέρος και αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., συνελήφθησαν δύο άνδρες ηλικίας 27 και 22 χρόνων και μία 22χρονη, ενώ στην σπείρα ανήκαν άλλοι τέσσερις συνεργοί τους, ένας 20χρονος, μία 29χρονη και δύο ανήλικοι. Τους τελευταίους τρεις μήνες, είχαν κλέψει 13 αυτοκίνητα και μια μοτοσικλέτα, ενώ είχαν διαρρήξει πέντε επιχειρήσεις, ένα σπίτι και δυο οχήματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ένδεκα από τα κλεμμένα οχήματα εντοπίστηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους, ενώ οι δράστες είχαν αρπάξει κοσμήματα, εργαλεία και μεταλλικά αντικείμενα συνολικής αξίας 9.700 ευρώ. Οι συλληφθέντες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών που άσκησε σε βάρος τους και σε βάρος των συνεργών τους δίωξη για σύσταση συμμορίας και διακεκριμένες κλοπές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.