ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Η Σάμος ζει το «όνειρο» του πολύ… πολιτισμού: Άφγανοί «πρόσφυγες» έσπαγαν οχήματα σε παρκινγκ

Η Σάμος ζει το «όνειρο» του πολύ… πολιτισμού: Άφγανοί «πρόσφυγες» έσπαγαν οχήματα σε παρκινγκ

Σε αναζήτηση πλάνων που ενδέχεται να κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας καταστημάτων στο Βαθύ της Σάμου βρίσκονται οι τοπικές αστυνομικές αρχές, στην προσπάθειά τους να ταυτοποιήσουν τους Αφγανούς πρόσφυγες-μετανάστες-παράτυπους μετανάστες που «ξέσπασαν» για τις συνθήκες που επικρατούν στο νησί καταστρέφοντας σταθμευμένα οχήματα, τη νύχτα της Πέμπτης.

Σύμφωνα με έναν αυτόπτη μάρτυρα ο οποίος ειδοποίησε την Αστυνομία, μια ομάδα περίπου δέκα αλλοδαπών προκάλεσαν φθορές σε τουλάχιστον τέσσερα Ι.Χ. αυτοκίνητα, τα οποία ήταν σταθμευμένα στο πάρκινγκ πίσω από το 1ο Δημοτικό σχολείο και στο δρόμο του κοιμητηρίου της πόλης, χτυπώντας τα με κλωτσιές!

Οι δράστες, έχοντας παράπονα για τη φιλοξενία τους έσπασαν τζάμια και καθρέφτες και προκάλεσαν βαθουλώματα στις λαμαρίνες των οχημάτων, όμως έσπευσαν να εξαφανιστούν πριν φτάσουν τα πρώτα περιπολικά. Η έρευνα για τον εντοπισμό τους βρίσκεται σε εξέλιξη, κοινώς δεν τους έχουν βρει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ακόμη όμως και να τους βρουν, θα υπάρξει μια τυπική δίωξη για πλημμέλημα και θα αφεθούν ελεύθεροι με την ρητή όμως απαγόρευση να μην εγκαταλείψουν την Ελλάδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.