ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Φωτιά στα Ίσθμια Κορινθίας – Απειλούνται σπίτια

Φωτιά στα Ίσθμια Κορινθίας – Απειλούνται σπίτια

Συναγερμός έχει σημάνει τα τελευταία λεπτά στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Κορινθίας ύστερα από τηλεφώνημα για μεγάλη πυρκαγιά στην περιοχή Κυρά Βρύση.

Στην περιοχή, που βρίσκεται στα Ισθμια Κορινθίας, προς τα Λουτρά της Ωραίας Ελένης, μεταβαίνει αυτή τη στιγμή μεγάλη δύναμη πυροσβεστών με οχήματα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, που μεταδίδει το korinthostv, η πυρκαγιά έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις και απειλεί σπίτια.

Υπήρχε μεγάλος κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιάς στην περιοχή

Η περιοχή της Κορινθίας περιλαμβανόταν στις περιοχές με πολύ υψηλό κίνδυνο εκδήλωσης πυρκαγιάς, σύμφωνα με τον χάρτη επικινδυνότητας που είχε εκδώσει για την Τρίτη, 25η Ιουνίου, η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, στην Κορινθία, ξέσπασε μεγάλη πυρκαγιά σε σούπερ μάρκετ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.