ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

«Μάχη» στις φυλακές Κορυδαλλού – Μαχαίρια, χατζάρες και κομμένα τζάμια τα όπλα των κρατουμένων (βίντεο)

«Μάχη» στις φυλακές Κορυδαλλού – Μαχαίρια, χατζάρες και κομμένα τζάμια τα όπλα των κρατουμένων (βίντεο)

Οι άγριες συμπλοκές που εξελίχθηκαν στο σωφρονιστικό κατάστημα των φυλακών Κορυδαλλού το πρωί της Τρίτης 25 Ιουνίου παραλίγο να εξελιχθούν σε κανονική μάχη, καθώς οι κρατούμενοι ήταν οπλισμένοι με επικίνδυνα αυτοσχέδια όπλα, όπως μαχαίρια, χατζάρες ακόμα και κομμάτια τζάμια.

Οπλισμένοι με αυτά, οι κρατούμενοι παραλίγο να φτάσουν έως το διοικητήριο των φυλακών.

Στο video των ειδήσεων του Alpha, φαίνονται φωτογραφίες των όπλων που κατασχέθηκαν όσο και τα «σχέδια μάχης» των αντίπαλων συμμοριών.

Οι κρατούμενοι από την δεύτερη και την πέμπτη πτέρυγα έσπασαν τις πόρτες, έρχονται στα χέρια, κυνηγιούνται και κατευθύνονται προς το διοικητήριο. Ένας σωφρονιστικός υπάλληλος προσπαθεί να κρατήσει την πόρτα κλειστή, αλλά τραυματίζεται.

Στη συνέχεια, οι κρατούμενοι της δεύτερης πτέρυγας έσπασαν τα διαχωριστικά κιγκλιδώματα κρατώντας αυτοσχέδια μαχαίρια και κινήθηκαν απειλητικά προς την πέμπτη πτέρυγα. Εκεί σωφρονιστικοί υπάλληλοι και πάλι εγκλωβίστηκαν για ώρα στα κουβούκλια ασφαλείας, ενώ ένας από αυτούς τραυματίστηκε στην προσπάθειά του να τους σταματήσει. Αμέσως ο διευθυντής δίνει εντολή στους άνδρες της ομάδας αντιμετώπισης εκνομων ενεργειών να επέμβουν. Στην επιχείρηση συμμετείχαν και άνδρες της ΟΠΚΕ και των ΜΑΤ.

«Εμείς είδαμε ένα όχλο να κινείται μαζί από τη μία πλευρά στην άλλη. Αυτό ήταν αρκετό να χτυπήσει συναγερμός γιατί οι υπάλληλοι μέσα είναι έμπειροι, καταλαβαίνουν όταν υπάρχει μια τέτοια δραστηριότητα και χτυπήσαν τον συναγερμό για να μπουν μέσα οι ειδικές ομάδες», ανέφερε στον Alpha ο κ.Κωστίκας, πρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εξωτερικών Φρουρών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.