ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Άλιμος: 27χρονη τουρίστρια κατήγγειλε ασέλγεια

Άλιμος: 27χρονη τουρίστρια κατήγγειλε ασέλγεια

Ασέλγεια και κλοπή από έναν άγνωστο άντρα κατήγγειλε στην αστυνομία μια 27χρονη τουρίστρια από την Αυστραλία στην Λεωφόρο Ποσειδώνος στον Άλιμο, το βράδυ της Παρασκευής.

Η κοπέλα μαζί με μια 29χρονη φίλη της επέστρεφαν με τα πόδια στο ξενοδοχείο που διέμεναν μετά από διασκέδαση σε κλαμπ της περιοχής, όταν ένας άγνωστος τις πλησίασε και άρπαξε το κινητό της μιας, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ.

Στην συνέχεια, σύμφωνα με την καταγγελία της κοπέλας, της ζήτησε να συνευρεθούν ερωτικά για να της το επιστρέψει και όταν η κοπέλα αρνήθηκε, εκείνος την έριξε στο έδαφος και ασέλγησε πάνω της, ενώ η φίλη της σοκαρισμένη καλούσε σε βοήθεια.

Αμέσως μετά ο δράστης έφυγε τρέχοντας κι εξαφανίστηκε με το κινητό της κοπέλας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα δύο κορίτσια πήγαν στην αστυνομία και κατήγγειλαν το γεγονός ενώ η 27χρονη εξετάστηκε από ιατροδικαστή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.