ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Συνεχίζει να προκαλεί η Ασάφογλου: «Είμαι Τουρκάλα κι έτσι θα παραμείνω»

Συνεχίζει να προκαλεί η Ασάφογλου: «Είμαι Τουρκάλα κι έτσι θα παραμείνω»

Η επικεφαλή τους ΚΙΕΦ Τ.Ασάφογλου συνεχίζει τις προκλητικές ομιλίες της, στην προσπάθειά της να Κοσοβοποιήσει τη Θράκη.

«Καλώς ήλθατε στην τελετή μνήμης που διοργανώνουμε στην 24η επέτειο του αποχωρισμού ανάμεσά μας του δόκτορα Αχμέτ Σαδίκ, του ηγέτη της δυτικής Θράκης και των Τούρκων των Βαλκανίων. Τιμώ τον αείμνηστο ηγέτη μας με μεγάλη νοσταλγία και ευγνωμοσύνη. Επιθυμώ να αναφέρω πως αισθάνομαι περήφανη ως Πρόεδρος του κόμματος DEB που στηρίζει την ιερή μνήμη του Δρ, Σαδίκ Αχμέτ. Θα βαδίσουμε στον δρόμο του χωρίς υποχωρήσεις και επιθυμώ να αναφέρω για μία ακόμη φορά πως δεν πρόκειται ποτέ να εγκαταλείψουμε αυτό τον αγώνα. Εάν εμείς οι Τούρκοι της δυτικής Θράκης μπορούμε και αναπνέουμε άνετα σε αυτά τα χώματα, αυτό είναι χάρη στον Δρ. Σαδίκ Αχμέτ.

Ενώπιον σας επιθυμώ να δηλώσω πως η κληρονομιά του βρίσκεται σε σίγουρα χέρια. Ο ηγέτης μας ο Σαδίκ Αχμέτ ακριβώς πριν από 24 χρόνια ξεψύχησε σε ένα αμφισβητούμενο τροχαίο δυστύχημα. Το αυτοκίνητο στο οποίο παρέδωσε την ψυχή του, κάποιοι ήρθαν και το έκλεψαν από τα γραφεία μας. Ως κόμμα DEB ζητάμε εκείνο το όχημα πίσω. Πάντως εκείνο το όχημα υπάρχει το αίμα του ηγέτη μας.

Η ταυτότητα των ανθρώπων ο πόνος τους τα πνευματικά τους συναισθήματα δεν κλέβονται ποτέ. Τα θέματα δεν λύνονται όταν τα σκεπάζεις με κάτι, το αντίθετο λύνονται με διαβούλευση. Επιθυμώ να τελειώσω με την ρήση του Δρ. Σαδίκ Αχμέτ που έχει χαραχτεί στο μυαλό. Εάν είναι έγκλημα να είμαι Τουρκάλα, τότε το επαναλαμβάνω ξανά εδώ, εγώ είμαι Τουρκάλα και έτσι θα παραμείνω.»

Κάποιος καλό θα ήταν να της υπενθυμίσει τα πογκρόμ που υπέστησαν οι Έλληνες της Κωνσταντινούπολης το ’50, για να καταλάβει τι θα πει πραγματικός διωγμός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διότι αν ήταν “έγκλημα” να είσαι “Τουρκάλα” στην Ελλάδα δεν θα είχε τη δυνατότητα να κάνει αυτές τις προκλητικές δηλώσεις, ούτε να έχει το κόμμα της και να αλωνίζει ανενόχλητη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.