ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Φθιώτιδα: Στον Εισαγγελέα οι δύο Αλβανοί Τσιγγάνοι για την δολοφονία ομοεθνή τους

Φθιώτιδα: Στον Εισαγγελέα οι δύο Αλβανοί Τσιγγάνοι για την δολοφονία ομοεθνή τους

Για βαριές σωματικές βλάβες, συνέπεια των οποίων είχε ως αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή ένας άνδρας σε ηλικία 40 ετών, κατηγορούνται δύο Αλβανοί Τσιγγάνοι από τον καταυλισμό της Πελασγίας που συνεπλάκησαν μαζί του.

Οι δύο 33χρονοι Αλβανοί παρουσιάστηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης σε εισαγγελέα και ανακριτή και ζήτησαν προθεσμία μέχρι το πρωί της Δευτέρας προκειμένου να έχει βγει και η ιατροδικαστική έκθεση.

Όπως ανέφεραν και οι συνήγοροι υπεράσπισής τους, Δημήτρης Κρούπης και Δήμητρα Παπαθεοδώρου, δεν κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από πρόθεση και ζήτησαν τον μέγιστο δυνατό χρόνο για να απολογηθούν, εφόσον έχει βγει και το πόρισμα του ιατροδικαστή Αθηνών.

Επίσης, όπως σημειώθηκε -μεταξύ άλλων- από την πλευρά της υπεράσπισής τους, «έχουμε κάποιους ισχυρισμούς, ότι το θύμα δεν απεβίωσε εξαιτίας των χτυπημάτων». Και πρόσθεσε ότι «θα απολογηθούμε τη Δευτέρα, στις 10:30, με την ιατροδικαστική έκθεση, που θα επιβεβαιώσει την αιτία του θανάτου του θύματος».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.