ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Είμαστε βέβαιοι ότι Ελεωνόρα θα δοξάσει (και αυτή...) το όνομα της Ελλάδας στην Ευρωβουλή!

Φυλακές Δομοκού: Πήρε άδεια και έγινε… «καπνός» – Πραγματοποίησε ληστείες

Φυλακές Δομοκού: Πήρε άδεια και έγινε… «καπνός» – Πραγματοποίησε ληστείες

Ένας αλλοδαπός βαρυποινίτης ο οποίος είχε πάρει άδεια τον περασμένο Φεβρουάριο από το Κατάστημα Κράτησης Δομοκού, και δε γύρισε ποτέ πίσω, ήταν ο δράστης που σημείωσε τρεις ληστείες σε Φθιώτιδα και Εύβοια από την πρώτη κιόλας ημέρα της φυγής του.

Μετά από πολύμηνη έρευνα, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Λαμίας ταυτοποίησαν τα στοιχεία του 35χρονου δραπέτη, που εξέτιε ποινή κάθειρξης 27 ετών, τριών μηνών και έξι ημερών για ληστείες και κλοπές, αλλά εξακολουθεί να παραμένει άφαντος! Όπως διαπίστωσαν, μόνος ή με έναν άγνωστο συνεργό του, διέπραξε άλλες τρεις ληστείες στο διάστημα τεσσάρων μηνών μετά την απόδρασή του.

Συγκεκριμένα, στις 24 Φεβρουαρίου εισέβαλε μαζί με τον συνεργό του στο σπίτι ηλικιωμένων στο Μαρτίνο Φθιώτιδας, τους χτύπησαν και τους άρπαξαν όσα χρήματα είχαν και τιμαλφή αξίας 2.500 ευρώ. Στις 6 Απριλίου, ο 35χρονος άρπαξε 2.000 ευρώ με την απειλή κυνηγετικού όπλου από τον ιδιοκτήτη ενός πρατηρίου υγρών καυσίμων στη Λάρυμνα Φθιώτιδας, ενώ ως τις 6 Ιουνίου λήστεψε με τον ίδιο τρόπο άλλο έναν ιδιοκτήτη πρατηρίου υγρών καυσίμων στη Λίμνη Ευβοίας και του άρπαξε 7.000 ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας, ενώ εκκρεμεί και η δικογραφία που είχε σχηματιστεί με την κατηγορία της απόδρασης κρατουμένου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.