ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Κατασχέθηκαν 2,7 τόνοι «μαϊμού» προϊόντα στον Πειραιά – Μία σύλληψη

Κατασχέθηκαν 2,7 τόνοι «μαϊμού» προϊόντα στον Πειραιά – Μία σύλληψη

Σε μία σύλληψη και κατάσχεση 2,7 τόνων εμπορευμάτων σε ειδική επιχείρηση στον Πειραιά για την καταπολέμηση του παρεμπορίου.

Εμπορεύματα συνολικού βάρους περίπου 2,7 τόνων κατασχέθηκαν χθες σε ειδική επιχειρησιακή δράση που πραγματοποίησε η αστυνομία στο κέντρο του Πειραιά για την καταπολέμηση του παρεμπορίου. Υπενθυμίζεται, ότι πριν από λίγες ημέρες, σε επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. για το παρεμπόριο και πάλι στον Πειραιά, κατασχέθηκαν γύρω στους πέντε τόνους αντικείμενα, ενώ επιβλήθηκαν πρόστιμα συνολικού ποσού 5.200 ευρώ, για ελλείψεις παραστατικών.

  • Σε ποιες περιοχές πραγματοποιήθηκε η επιχείρηση κατά του παρεμπορίου

Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε από την Ειδική Ομάδα Παρεμπορίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πειραιά, με τη συνδρομή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πειραιά, στις περιοχές: Αλιπέδου – Πλατείας Ιπποδαμείας, Ομηρίδου Σκυλίτση, Ναυαρίνου – Πλατείας Οδησσού, περιμετρικά ΗΣΑΠ Πειραιά, Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων και Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης συνελήφθη ένας αλλοδαπός για παράβαση του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα και κατασχέθηκαν 52 συσκευασίες καπνικών προϊόντων. Επιβλήθηκαν πρόστιμα συνολικού ποσού 1.400 ευρώ, για παραβάσεις του νόμου περί άσκησης υπαίθριων εμπορικών δραστηριοτήτων και συντάχθηκε πράξη κατάσχεσης και καταστροφής διαφόρων εμπορευμάτων, συνολικού βάρους περίπου 2,7 τόνων, τα οποία απομακρύνθηκαν με απορριμματοφόρα του δήμου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.