ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Επεισόδια έξω από την τούρκικη πρεσβεία στην Αθήνα: Κούρδοι επιχείρησαν να «σπάσουν» τον κλοιό των ΜΑΤ

Επεισόδια έξω από την τούρκικη πρεσβεία στην Αθήνα: Κούρδοι επιχείρησαν να «σπάσουν» τον κλοιό των ΜΑΤ

Ιδιαίτερα οργισμένη είναι η κουρδική κοινότητα με αυτά που συμβαίνουν στους συμπατριώτες τους στη Συρία, οι οποίοι τις τελευταίες μέρες δέχονται επίθεση από τον τουρκικό Στρατό και τους ισλαμιστές που υποστηρίζει η Άγκυρα.

Μικρής έκτασης επεισόδια σημειώθηκαν έξω από την τουρκική πρεσβεία κατά τη διάρκεια πορείας Κούρδων, στο κέντρο της Αθήνας.

Οι Κούρδοι, που διαμαρτύρονται για την τουρκική εισβολή στη Συρία, με κατεύθυνση προς την αμερικανική πρεσβεία στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας, βρέθηκαν έξω από την τουρκική πρεσβεία, όπου είχε στηθεί φραγμός από δύο αστυνομικές κλούβες. Ορισμένοι από τους διαμαρτυρόμενους επιχείρησαν να περάσουν τον φραγμό και να εισβάλουν στην τουρκική πρεσβεία.

Αποτέλεσμα ήταν να δημιουργηθούν μικρής έκτασης επεισόδια έξω από την τουρκική πρεσβεία. Στη συνέχεια, η πορεία συνεχίστηκε κανονικά.

Την ίδια στιγμή στη Θεσσαλονίκη επικράτησε αναστάτωση στο αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης.

Ομάδα ατόμων, τα οποία σύμφωνα με πληροφορίες ανήκουν στον ακροαριστερό χώρο, πλησίασε κοντά στο εκδοτήριο των τουρκικών αερογραμμών και άνοιξε πανό κατά της τουρκικής εισβολής στην Συρία, εκφράζοντας την αλληλεγγύη τους στους Κούρδους και την επαρχία Ροζάβα η οποία σφυροκοπείται από τις τουρκικές δυνάμεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με πληροφορίες η Αστυνομία έχει προχωρήσει σε προσαγωγές ατόμων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.