Εφιάλτης στο… τιμόνι: Χτύπησαν ταξιτζή με σφυρί και έσφιξαν στο λαιμό του μια ζώνη

Εφιάλτης στο… τιμόνι: Χτύπησαν ταξιτζή με σφυρί και έσφιξαν στο λαιμό του μια ζώνη

Εφιαλτικές στιγμές έζησε στα χέρια δύο νεαρών Ρουμάνων ένας 59χρονος ταξιτζής από την Μεσσαρά, τον οποίο χτύπησαν με σφυρί στο κεφάλι και λίγο έλειψε να χάσει τις αισθήσεις του, όταν έσφιξαν γύρω από το λαιμό του μία ζώνη μέσης. Και όλα αυτά για να του αποσπάσουν 50 ευρώ. Τα χρήματα δηλαδή που είχε πάνω του.

Άμεση ήταν η κινητοποιήση των αστυνομικών του Τμήματος Φαιστού οι οποίοι έφθασαν πολύ γρήγορα στον τόπο του συμβάντος και κατάφεραν να συλλάβουν τον έναν εκ των δύο δραστών, 23 ετών, ενώ ο δεύτερος αναζητείται, όμως είναι θέμα χρόνου ο εντοπισμός του αφού τα στοιχεία του είναι γνωστά.

Εφιάλτης στο τιμόνι για τον ταξιτζή

Ο 59χρονος στάθηκε τυχερός μέσα στην ατυχία του αφού τα πράγματα θα μπορούσαν να ήταν χειρότερα για εκείνον. Πήγε σε κατάσταση σοκ στο Κέντρο Υγείας των Μοιρών όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Είναι πραγματικά τρομακτικό ότι αυτός ο άνθρωπος ήταν στο μεροκάματο και βρέθηκε αντιμέτωπος με τέτοιον εφιάλτη. Οι δύο Ρουμάνοι κάλεσαν ταξί προκειμένου να μεταβούν δήθεν από το Πετροκεφάλι σε ένα καφενείο στις Μοίρες.

Επιβιβάστηκαν και ζήτησαν από τον οδηγό να κινηθεί από συγκεκριμένη διαδρομή μέσα από χωματόδρομους. Τότε δεν μπορούσε να υποψιαστεί τι τον περίμενε…

Η επίθεση των δραστών

Με τον έναν Ρουμάνο να κάθεται στη θέση του συνοδηγού και τον συνεργό του στο πίσω κάθισμα, δεν ήταν δύσκολο να τον απειλήσουν. Όμως δεν έμειναν στα λόγια.

Ο συνοδηγός έβγαλε από το μπουφάν ένα σφυρί-τσεκούρι (διπλής χρήσης) με το οποίο τον χτύπησε στο κεφάλι. Ο ταξιτζής προσπάθησε να αντισταθεί.

Το αυτοκίνητο, όπως περιγράφουν περίοικοι, έκανε ζιγκ-ζαγκ και αυτό «θορύβησε» κάποιους κατοίκους που θεώρησαν σκόπιμο να καλέσουν την Αστυνομία. Επιπλέον ο Ρουμάνος που καθόταν στο πίσω κάθισμα, χρησιμοποίησε μία ζώνη στο λαιμό του οδηγού, την οποία έσφιξε τόσο πολύ που ο άνθρωπος κόντεψε να χάσει τις αισθήσεις του.

Το μαρτύριο του τελείωσε σε αγροτική περιοχή έξω από το χωριό και αφού είχαν ξεσηκωθεί κάτοικοι και Αστυνομία. Άνδρες του Α.Τ. Φαιστού κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον 23χρονο συνοδηγό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε νωρίς χθες το μεσημέρι (24-10-2019) στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου. Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ληστεία από κοινού και για επικίνδυνη σωματική βλάβη και πήρε προθεσμία να απολογηθεί σήμερα στην αρμόδια ανακρίτρια Ηρακλείου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.