Αναστάτωση στη Λαμία: Νεαρός απειλούσε οδηγό – «Θα σε καρφώσω με το μαχαίρι στη καρδιά και ας πάω φυλακή…» (φώτο)

Αναστάτωση στη Λαμία: Νεαρός απειλούσε οδηγό – «Θα σε καρφώσω με το μαχαίρι στη καρδιά και ας πάω φυλακή…» (φώτο)

Ένα επεισόδιο στην πλατεία Πάρκου με πρωταγωνιστή γνωστό Ρομά της περιοχής αναστάτωσε το μεσημέρι της Τρίτης (29/10/2019) την Λαμία.

Ο νεαρός, ο οποίος έχει απασχολήσει πολλές φορές τις Αστυνομικές και Εισαγγελικές Αρχές, αρνούνταν να κατέβει από το αστικό λεωφορείο απειλώντας και βρίζοντας τον οδηγό και τους επιβάτες που βρέθηκαν μπροστά του.

Στη συνέχεια τα έβαλε με έναν άλλο οδηγό αστικού απειλώντας τον μπροστά σε όλους «Θα σε καρφώσω με το μαχαίρι στη καρδιά και ας πάω φυλακή…», του είπε.

Κάποιες γυναίκες σταμάτησαν διερχόμενο αστυνομικό της Τροχαίας για να βοηθήσει την κατάσταση, ενώ σε λίγο έφτασαν στο σημείο αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. και της Άμεσης Δράσης. οι οποίοι προσήγαγαν τον νεαρό στο αστυνομικό μέγαρο.

«Το λεωφορείο έφτασε στο τέρμα και έπρεπε να κατεβούμε όλοι. Αυτός αρνούνταν και απειλούσε τον οδηγό και εμάς τους επιβάτες. Στη συνέχεια τα έβαλε με έναν άλλον οδηγό που προσπάθησε να τον ηρεμήσει. Δεν καταλάβαινε που βρισκόταν και ήταν επιθετικός….», είπε μάρτυρας του περιστατικού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν υπάρχει αυτό που συμβαίνει στην πόλη μας με τους Ρομά. Μπαίνουν στα αστικά δεν πληρώνουν ποτέ, όπως όλοι εμείς, και κάνουν τα αίσχη κάθε φορά. Κάποιος σε αυτή την πόλη θα πρέπει να ασχοληθεί σοβαρά με το πρόβλημα των ρομά, η κατάσταση έχει ξεφύγει εντελώς….», συμπλήρωσε ένας άλλος επιβάτης, ο οποίος τόνισε επίσης ότι δεν τολμάς να περάσεις δίπλα από το μεσαίο κλειστό περίπτερο στην κάτω πλευρά της πλατείας, αφού μυρίζει σαν δημόσιο αποχωρητήριο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.