ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Μέγαρα: Πυροβόλησαν ζευγάρι μέσα στο σπίτι του και μπροστά στα παιδιά του – Νεκρός ο άνδρας

Μέγαρα: Πυροβόλησαν ζευγάρι μέσα στο σπίτι του και μπροστά στα παιδιά του – Νεκρός ο άνδρας

Πολύ άγριο έγκλημα με έναν νεκρό και μία γυναίκα σοβαρά τραυματισμένη έλαβε χώρα στην περιοχή των Μεγάρων.

Ο δράστης φέρεται να είναι συγγενής εξ αγχιστείας του ζευγαριού.Προηγουμένως είχε προηγηθεί έντονος καυγάς.

Ένας άνδρας εισέβαλε στο σπίτι που κατοικούσε ένα ζευγάρι και πυροβόλησε εναντίον τους. Μάλιστα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στόχευσε τα θύματά του στα γεννητικά όργανα.

Το αποτέλεσμα ήταν να σκοτώσει τον 48χρονο άνδρα και να τραυματίσει την 43χρονη γυναίκα του. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για οικογενειακή τραγωδία, καθώς οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης είναι συγγενικό πρόσωπο του ζευγαριού, με τον οποίο ο 48χρονος φέρεται να είχε καβγαδίσει νωρίτερα. Ο δράστης αναζητείται. Η τραυματίας νοσηλεύεται στο Θριάσιο νοσοκομείο.

Νεώτερες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης, σωφρονιστικός υπάλληλος στο επάγγελμα, ήταν πρώην άντρας της αδερφής του 48χρονου θύματος. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο δράστης θεωρούσε ότι ο 48χρονος ήταν υπαίτιος για τον χωρισμό του και, όπως όλα δείχνουν, αποφάσισε να τον εκδικηθεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το θύμα ήταν γιατρός στο επάγγελμα. Οι τελευταίες πληροφορίες προσδίδουν ακόμα πιο δραματικές διαστάσεις στο φονικό, καθώς το έγκλημα τελέστηκε μπροστά στα μάτια των παιδιών του 48χρονου και της 43χρονης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.