ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κάτοικοι Στυλίδας: «Δεν θα γίνει η περιοχή μας νέα Αμυγδαλέζα από τους αλλοδαπούς» (βίντεο)

Σε κάθε γωνιά της Ελλάδας οι κάτοικοι της ενδοχώρας αντιδρούν στην προοπτική μεταφοράς εκατοντάδων αλλοδαπών παράνομων μεταναστών από τα νησιά φοβούμενοι για την ασφάλειά τους και για την τοπική πληθυσμιακή αλλοίωση.

Έτσι το απόγευμα της Τρίτης (19-11-2019) οι κάτοικοι της Στυλίδας θορυβημένοι από τα όσα ακούγονται προχώρησαν σε λαϊκή συνέλευση προκειμένου να μάθουν από την δήμαρχο Βιργινία Στεργίου, τι ακριβώς συμβαίνει αλλά και να αποφασίσουν στο πως θα αντιδράσουν σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Άπαντες συμφώνησαν ότι θα πρέπει να δείξουν την αλληλεγγύη τους προς τους αλλοδαπούς, ωστόσο συμφώνησαν και σε κάτι ακόμη. Ότι η εγκατάσταση τους στο εργοστάσιο που βρίσκεται και αρκετά κοντά στο στρατόπεδο 695 δεν είναι η ενδεδειγμένη λύση

Αξίζει να σημειώσουμε ότι κατά την διάρκεια της συνέλευσης το λόγο έλαβε κάτοικος του Αυλακίου τονίζοντας πως δέχεται πιέσεις από τους διαχειριστές της ΒΟΜΒΥΞ ώστε το κτίριο να “αξιοποιηθεί” και μάλιστα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που σημείωσαν πως: “κανένας δεν μας ρώτησε και δεν μας ενημέρωσε για όλα αυτά που λέγονται και ακούγονται παρότι ο Περιφερειάρχης είχε τονίσει σε πρόσφατες δηλώσεις του ότι τίποτα δεν θα γίνει εν κρυπτώ από τις τοπικές κοινωνίες. Είμαστε πρόθυμοι και ανοιχτοί σε κάθε συζήτηση για την βοήθεια και εξεύρεση λύσεων χωρίς όμως να βρεθούμε προ αδιεξόδου. Το Αυλάκι Στυλίδας δεν θα γίνει νέα Αμυγδαλέζα».

https://www.youtube.com/watch?time_continue=6&v=DI0zjGkBbr8&feature=emb_title

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=vpfHd5EYi-g&feature=emb_title

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.