ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Περιθώριο 10 ημερών στις ΜΚΟ για να εγγραφούν στο Μητρώο

Περιθώριο 10 ημερών στις ΜΚΟ για να εγγραφούν στο Μητρώο

Tο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, έδωσε περιθώριο δέκα ημερών στις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, που ασχολούνται με το μεταναστευτικό, προκειμένου να εγγραφούν στο ήδη υπάρχον Μητρώο.

Σε ανακοίνωσή του, το υπουργείο καλεί τους εκπροσώπους των ΜΚΟ να καταθέσουν την αίτησή τους, μαζί με τα παραστατικά που προβλέπονται.

Η τακτοποίηση των ΜΚΟ που εμπλέκονται στη διαχείριση του προσφυγικού ήταν μέρος των εξαγγελιών της κυβέρνησης για τη διαχείριση του προβλήματος.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει:

Προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία ένταξης στο ήδη υπάρχον μητρώο των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, των οποίων πεδίο δράσης είναι το μεταναστευτικό/προσφυγικό , όπως αυτό περιγράφεται στο καταστατικό τους, παρακαλούνται οι νόμιμοι εκπρόσωποί τους εντός αποκλειστικής προθεσμίας 10 (δέκα) εργασίμων ημερών, από της δημοσιεύσεως του παρόντος, να καταθέσουν την αίτησή τους, με τα εκ του νόμου προβλεπόμενα νομιμοποιητικά και συνοδευτικά έγγραφα, στο αρμόδιο τμήμα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη
Γενική Γραμματεία Μεταναστευτικής Πολιτικής, Υποδοχής και Ασύλου
Τμήμα Μητρώου Μ.Κ.Ο
Ευαγγελιστρίας 2 Αθήνα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.