ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Χίος: Το απόγευμα της Τετάρτης η συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την παράνομη μετανάστευση

Χίος: Το απόγευμα της Τετάρτης η συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την παράνομη μετανάστευση

Το απόγευμα της Τετάρτης θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το μεταναστευτικό στην πλατεία Βουνακίου της Χίου, στα πλαίσια παναιγαιακής διαμαρτυρίας.

Η συγκέντρωση ανακοινώθηκε σήμερα το μεσημέρι σε συνέντευξη Τύπου του Νομαρχιακού τμήματος Χίου της ΑΔΕΔΥ. Με ανακοινώσεις τους σήμερα, πολλοί φορείς του νησιού δηλώνουν συμμετοχή στο συλλαλητήριο διεκδικώντας «όχι στη δημιουργία προαναχωρησιακού κέντρου κλειστού τύπου για παράνομους μετανάστες, κλείσιμο του καταυλισμού της ΒΙΑΛ και απεγκλωβισμό αλλοδαπών από το νησί και την χώρα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται ότι εκείνη την ώρα θα διεξάγεται η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου στο κτίριο της Περιφέρειας στη Χίο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.