ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κατάληψη στην Αμαλιάδα στο σχολείο που μαχαιρώθηκαν οι μαθητές

Κατάληψη στην Αμαλιάδα στο σχολείο που μαχαιρώθηκαν οι μαθητές

Κατάληψη κάνουν από χθες οι μαθητές στο 1o Γενικό Λύκειο Αμαλιάδας, το σχολείο όπου μαθητής μαχαίρωσε συμμαθητή του τον περασμένο μήνα.

Οπως αναφέρει το Ilialive.gr, οι μαθητές διαμαρτύρονται, καθώς το σχολείο φέρεται να αποφάσισε να διώξει από το σχολείο, τον μαθητή που δέχτηκε χτύπημα με μαχαίρι από συμμαθητή του! Οι πλειοψηφία των μαθητών διαμαρτύρεται για την απόφαση, η οποία ωστόσο δεν είναι οριστική, όπως είπε στην ιστοσελίδα, ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας, κ. Δημητρέλος.

Στα τέλη Οκτώβρη τα δύο παιδιά είχαν επεισόδιο, με τον 15χρονο να καταλήγει τραυματίας στο νοσοκομείο. Το συμβούλιο του σχολείου φέρεται να αποφάσισε να τους απομακρύνει και να πάνε σε διαφορετικά σχολεία, κάτι που ο κ. Δημητρέλος τόνισε στην ιστοσελίδα, πως θα αποφασίσει ο ίδιος αν και πότε θα γίνει αυτό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι μαθητές του σχολείου προχώρησαν σε κατάληψη και ζητούν να μην υλοποιηθεί η απόφαση αυτή, ενώ την ίδια ώρα, η μητέρα του 15χρονου βγήκε σε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ και τόνισε πως ενημερώθηκε για την απόφαση, αλλά δεν την έχουν ενημερώσει για τον λόγο που την πήραν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.