ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Φρίκη στα Γρεβενά: Ο 45χρονος που αποπλάνησε τη 12χρονη εν γνώσει της μητέρας της ζητά να… παντρευτεί το θύμα του

Φρίκη στα Γρεβενά: Ο 45χρονος που αποπλάνησε τη 12χρονη εν γνώσει της μητέρας της ζητά να… παντρευτεί το θύμα του

Σε μια προσπάθεια να αποφύγει τις νομικές επιπτώσεις, μια και σήμερα θα οδηγηθεί στον ανακριτή Γρεβενών για να απολογηθεί, ο 45χρονος πατέρας δύο παιδιών που βίaζε ένα κοριτσάκι μόλις 12 χρόνων με την συναίνεση της μητέρας του, ζήτησε να… παντρευτεί το ανήλικο θύμα του!

Όπως υποστηρίζει η δικηγόρος του 45χρονου που συνελήφθη κατά την διάρκεια εισβολής στο σπίτι του σε χωριό των Γρεβενών, ενώ ήταν ξαπλωμένος με την 12χρονη στο κρεβάτι του και ήταν και οι δύο γυμνοί. Οι δυο οικογένειες είναι σύμφωνες στο ενδεχόμενο να παντρευτεί την ανήλικη, ενώ η πρόταση του κατηγορούμενου βρίσκει ανταπόκριση από το θύμα, σύμφωνα με το grevenamedia.gr!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την απρόσμενη εξέλιξη στην υπόθεση αποπλάνησης θα εξετάσουν από κοινού ο εισαγγελέας και ο ανακριτής μετά την απολογία του 45χρονου, οπότε θα αποφασίσουν για την τύχη του. Κατηγορούμενη είναι και η μητέρα του κοριτσιού, που φέρεται να ανεχόταν έναντι αμοιβής την κακοποίηση της ορφανής από πατέρα και θα απολογηθεί σήμερα. Η υπόθεση είχε αποκαλυφθεί μετά από διακριτική έρευνα της Ασφάλειας Γρεβενών που διενεργούνταν από τον περασμένο Μάρτιο, όταν γείτονες της ανήλικης είχαν προσέξει τις περίεργες συναντήσεις της με τον 45χρονο στο σπίτι του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.