ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Σάμος: Σε χαλαρούς ρυθμούς και ανενόχλητοι Αφρικανοί κάνουν πλιάτσικο σε ξενοδοχείο

Σάμος: Σε χαλαρούς ρυθμούς και ανενόχλητοι Αφρικανοί κάνουν πλιάτσικο σε ξενοδοχείο

Στο φως της ημέρας και χαμογελώντας στον φακό, Αφρικανοί αφαιρούν έπιπλα από ξενοδοχείο που είχε κλείσει για χειμώνα στη Σάμο.

Η ατιμωρησία που επικρατεί στην Ελλάδα, φαίνεται πως έχει γίνει διεθνώς γνωστή και έτσι κάποιοι μετανάστες που κατακλύζουν τα νησιά του Αιγαίου, δεν το έχουν σε τίποτα να «δανειστούν» λίγα έπιπλα από ξενοδοχειακή επιχείρηση που έχει κλείσει για τον χειμώνα, αν και αμφιβάλλουμε για το αν θα λειτουργήσει και το καλοκαίρι, μιας και η υπόθεση τουρισμός για την Σάμο – όπως και για την Λέσβο, είναι πλέον στον αέρα.

Κάπως έτσι, στο φως της δημοσιότητας ήρθαν μέσα από μια ανάρτηση στο twitter, φωτογραφίες αλλοδαπών από το νησί της Σάμου να μεταφέρουν έπιπλα, όπως κρεβάτια και καναπέδες, στους δρόμους του νησιού. Ερωτήματα και προβληματισμό προκαλεί το γεγονός πως οι μετανάστες κατάφεραν να μπουν στη συγκεκριμένη επιχείρηση και να κουβαλήσουν όλα αυτά τα έπιπλα μέρα μεσημέρι, χωρίς να υπάρξει καμία αντίδραση από τους κατοίκους και καμία παρέμβαση της Αστυνομίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.