Εκτός ελέγχου η κατάσταση στο νoμό Έβρου: Καίνε ότι βρουν μπροστά τους οι αλλοδαποί – Νέος εμπρησμός στο Σουφλί

Εκτός ελέγχου η κατάσταση στο νoμό Έβρου:  Καίνε ότι βρουν μπροστά τους οι αλλοδαποί – Νέος εμπρησμός στο Σουφλί

Παρανάλωμα του πυρός έκαναν πριν από λίγο ποιμνιοστάσιο στο χωριό Σιδηρώ στον ορεινό όγκο Σουφλίου, λαθρομετανάστες που άναψαν φωτιά προκειμένου να ζεσταθούν.

Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες του Evros-news, η φωτιά γρήγορα επεκτάθηκε και επειδή υπήρχαν στο μαντρί πάνω από 300 χορτόμπαλες ζωοτροφών, προκάλεσε τεράστια οικονομική καταστροφή στον ιδιοκτήτη κτηνοτρόφο, ο οποίος ειδοποιήθηκε από τους συγχωριανούς του και ενημέρωσε την Πυροσβεστική. Όταν έφτασαν από το Σουφλί πυροσβέστες και οχήματα και έσβησαν την φωτιά, αυτή είχε προλάβει να ολοκληρώσει το καταστροφικό της έργο.

Πριν λίγες ημέρες, άλλη φωτιά είχαν βάλει και πάλι λαθρομετανάστες στην Ρούσσα, προκαλώντας επίσης καταστροφές σε ποιμνιοστάσιο. Στις δυο περιπτώσεις οι λαθρομετανάστες, που προφανώς έβαλαν την φωτιά για να ζεσταθούν επειδή επικρατούν πολύ χαμηλές θερμοκρασίες στην περιοχή, εξαφανίστηκαν αμέσως.

Η κατάσταση πάντως έχει φτάσει στο απροχώρητο, οι κάτοικοι όλων των χωριών και κυρίων στον ορεινό όγκο του Σουφλίου, Έλληνες μουσουλμάνοι στη συντριπτική τους πλειοψηφία ανησυχούν έντονα από τα συνεχή κρούσματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.