ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μυτιλήνη: Βανδάλισαν 15 αμάξια – Δύο ανήλικες ανάμεσα στους δράστες

Μυτιλήνη: Βανδάλισαν 15 αμάξια  – Δύο ανήλικες ανάμεσα στους δράστες

Σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας, οι συλληφθέντες δρώντας από κοινού, προκάλεσαν σημαντικές ζημιές σε 15 αμάξια κατά το προηγούμενο διήμερο. Οι νεαροί δρούσαν σε δημοτικό χώρο στάθμευσης της πόλης της Μυτιλήνης όπου έσχιζαν τα λάστιχα των αυτοκινήτων με αιχμηρά αντικείμενα και έσπαγαν τα τζάμια τους. Οι συλληφθέντες είναι τρεις Έλληνες ένας 18χρονος, μια 14χρονη και μία 13χρονη και βρίσκονται αντιμέτωποι με τις κατηγορίες των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής και της πρόκλησης φθορών.

Από τους εσωτερικούς χώρους τεσσάρων εκ των παραπάνω οχημάτων, αφαίρεσαν -κατά περίπτωση- το χρηματικό ποσό των -120- ευρώ, τραπεζική κάρτα και διάφορα έγγραφα. Επίσης, αποπειράθηκαν να διαρρήξουν ένα ακόμη όχημα.

Κατά την εξέλιξη της έρευνας, εξιχνιάστηκε και περίπτωση κλοπής αυτοκινήτου, που διαπράχθηκε πριν από μια εβδομάδα περίπου στη Μυτιλήνη. Στην υπόθεση αυτή εμπλέκεται ένας ακόμη ανήλικος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της κλοπής.

Πιο συγκεκριμένα, οι συλληφθέντες δρώντας από κοινού με τον ανήλικο, αφαίρεσαν αυτοκίνητο από δημοτική οδό στη Μυτιλήνη, το οποίο ακολούθως βρέθηκε εγκαταλελειμμένο από αστυνομικούς.

Στο πλαίσιο των ερευνών, κατασχέθηκαν μαχαίρι και λάμα, ενώ διαπιστώθηκε η εμπλοκή των τριών συλληφθέντων ατόμων σε περιστατικό εμπρησμού εξωτερικά καταστήματος, που έλαβε χώρα χθες τα ξημερώματα στη Μυτιλήνη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι φθορές που προκλήθηκαν στα οχήματα εκτιμάται ότι υπερβαίνουν τις -4.000- ευρώ, ενώ δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σχηματίστηκε επίσης σε βάρος δυο Ελλήνων (44χρονης και 40χρονης), γονέων της 14χρονης και της 13χρονης, αντίστοιχα, για το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.