ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Διασώθηκαν και οι 4 επιβαίνοντες του ακυβέρνητου ιστιοφόρου στον Σαρωνικό – Δείτε εικόνα από την διάσωση (φωτο)

Διασώθηκαν και οι 4 επιβαίνοντες του ακυβέρνητου ιστιοφόρου στον Σαρωνικό – Δείτε εικόνα από την διάσωση (φωτο)

Η επιχείρηση διάσωσης των 4 επιβαινόντων από ακυβέρνητο σκάφος ανοιχτά της Τζιάς συγκλονίζει.

Η εικόνα που ανέβηκε στα social media με το ακυβέρνητο σκάφος κόβει την ανάσα. Το ιστιοπλοϊκό βρίσκεται κυριολεκτικά στο έλεος της κακοκαιρίας με τον άνεμο και τα κύματα να το χτυπούν.

Η συγκλονιστική στιγμή της διάσωσης από το ακυβέρνητο σκάφος

Πάνω από το ακυβέρνητο σκάφος βρίσκεται ελικόπτερο και η διαδικασία της διάσωσης των 4 Ελλήνων επιβαινόντων είναι σε εξέλιξη. Κοντά στο σκάφος βρίσκεται και ένα φορτηγό πλοίο.


Συναγερμός στο λιμενικό για το ακυβέρνητο σκάφος

Υπενθυμίζεται πως το πρωί είχε σημάνει συναγερμός στο λιμενικό όταν έγινε γνωστό πως το ιστιοπλοϊκό πλέει ακυβέρνητο λόγω μηχανικής βλάβης και θραύσης ιστίωνστη θαλάσσια περιοχή νοτιοανατολικά της νησίδας του Αγ. Γεωργίου στον Σαρωνικό, όπου πνέουν άνεμοι έντασης 8 με 9 μποφόρ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι 4 επιβαίνοντες έχουν αιτηθεί την εγκατάλειψη του ιστιοφόρου, ενώ δίπλα στο σκάφος βρίσκεται ρυμουλκό. Στο σημείο σπεύδουν τρία παραπλέοντα πλοία και ελικόπτερο του πολεμικού ναυτικού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.