ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Συμπλοκές Αφγανών – Αφρικανών στη Μόρια: Απεβίωσε ο άνδρας που είχε μαχαιρωθεί παραμονή πρωτοχρονιάς

Συμπλοκές Αφγανών – Αφρικανών στη Μόρια: Απεβίωσε ο άνδρας που είχε μαχαιρωθεί παραμονή πρωτοχρονιάς

Πέθανε ο 20χρονος από το Κονγκό ο οποίος νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση από το βράδυ της Πρωτοχρονιάς στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Μυτιλήνης.

Τον 20χρονο πρόσφυγα είχε μαχαιρώσει για να του κλέψει το κινητό τηλέφωνο, 27χρονος Αφγανός στον καταυλισμό της Μόριας τον οποίο είχε επισκεφθεί για να δει ομοεθνείς του.

Συγκρούσεις Αφγανών και Αφρικανών προσφύγων στη Μόρια
Ο δράστης, όπως αποκαλύφθηκε δεν διέμενε εκεί αλλά σε ξενώνα στην πόλη δεδομένου του ότι τον περασμένο Ιούνιο, καθώς είχε διασωθεί σε ναυάγιο βάρκας με νεκρούς. Απόρροια του συμβάντος του τραυματισμού του 20χρονου ήταν και η μικρής έντασης συγκρούσεις μεταξύ Αφρικανών και Αφγανών το πρωί της 3ης Ιανουαρίου έξω από το ΚΥΤ της Μόριας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο πλευρό του άτυχου 20χρονου βρίσκονταν όλο αυτό το διάστημα μέλη της Καθολικής Κοινότητας της Μυτιλήνης στην οποία ανήκε ο νεαρός που κατέληξε σήμερα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.