Στο έλεος των αλλοδαπών εγκληματιών: Αλβανική συμμορία έκανε εισβολές σε σπίτια

Στο έλεος των αλλοδαπών εγκληματιών: Αλβανική συμμορία έκανε εισβολές σε σπίτια

Στο έλεος των αλλοδαπών εγκληματιών όλη η χώρα. Η υπόθεση της αλβανικής συμμορίας που έκανε εισβολές σε κατοικίες ξεκίνησε με την υπόθεση του 55χρονου Μάκη Παπαδάτου, τον περασμένο Μάιο.

Οι Αλβανοί «πρόσφυγες»-οικονομικόί μετανάστες» απήγαγαν τον γιο του από στάση λεωφορείου, τον έκλεισαν σε πορτ μπαγκάζ και στη συνέχεια εισέβαλαν στο σπίτι, όπου βρίσκονταν οι γονείς του και τους λήστεψαν.

Το νέο περιστατικό αρπαγής και βασανισμού νεαρού με σκοπό τη ληστεία στο σπίτι του, αποκαλύφθηκε αμέσως μετά τη σύλληψη 28χρονου Αλβανού μέλους της σπείρας, που “χτυπούσε” σε Παγκράτι, Ζωγράφου και Ιλίσια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής “Μαζί σου Σαββατοκύριακο” της Τατιάνας Στεφανίδου στον ΣΚΑΪ και όσα μετέδωσε ο Θεοδόσης Πάνου, λίγες ημέρες μετά την υπόθεση Παπαδάτου, ένας νεαρός 18-19 ετών έπεσε θύμα των αδίστακτων κακοποιών.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δράστες άρπαξαν τον νεαρό στην περιοχή του Ζωγράφου, τον οδήγησαν στην Πολυτεχνειούπολη, όπου τον βασάνισαν και τον χάραξαν με μαχαίρι για να τους πει πού έμενε και στη συνέχεια του πήραν τα κλειδιά, μπήκαν στο σπίτι και λήστεψαν τους γονείς του.

Ήταν μία υπόθεση… καρμπόν, με αυτή του 55χρονου Μάκη Παπαδάτου, του οποίου τον γιο είχαν αρπάξει από στάση λεωφορείου, στου Ζωγράφου, τον περασμένο Μάιο, τον είχαν κλείσει σε πορτ μπαγκάζ και στη συνέχεια εισέβαλαν στο σπίτι του, όπου απείλησαν με όπλα και μαχαίρια τον κ. Παπαδάτο και τη σύζυγό του…

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία, αναζητούνται άλλα τέσσερα άτομα, αλβανικής καταγωγής, εκ των οποίων οι δύο πιθανότατα έχουν διαφύγει στην φίλη χώρα Αλβανία.

Σε βάρος τους έχει σχηματιστεί δικογραφία για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, ληστεία, αρπαγή και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Εγκληματική οργάνωση βορειοαφρικανών: Είχαν συλληφθεί 100 φορές από την ΕΛΑΣ

Μια εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της οποίας είχαν συλληφθεί πάνω από 100 φορές έπεσε (ξανά) στα χέρια της αστυνομίας.

Φυσικά πότε κάποιος δεν σκέφτηκε οι αλλοδαποί να απελαθούν από τη χώρα.

Τα μέλη της συμμορίας αλλοδαπών έκαναν κλοπές και πουλούσαν ναρκωτικά στο κέντρο της πρωτεύουσας, ενώ χρησιμοποιούσαν ως ορμητήριο ενοικιαζόμενο δωμάτιο κοντά στο Α.Τ. Ομονοίας.

Οι περιοχές δράσης τους εκτείνονται σε όλο το φάσμα του κέντρου και πιο συγκεκριμένα στα Εξάρχεια, στο Σύνταγμα, στον Άγιο Παντελεήμονα και στην Κυψέλη.

Έκαναν κυρίως κλοπές πορτοφολιών, εισέβαλαν σε γραφεία ενώ έχουν ληστέψει και πεζούς. Συνολικά, έχουν συλληφθεί 15 μέλη της σπείρας και αναζητούνται άλλοι έξι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.